vrijdag 10 september 2021

Vacature: Assistent Controller

Solliciteer vóór 1 oktober

Wij willen alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans bieden om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Dat doen we met veel passie en energie en voor jong en oud. Samen met onze partners werken we aan vele projecten en activiteiten in de Eindhovense regio. Je ziet ons in buurten en wijken, op scholen en zorginstellingen en natuurlijk in ons pand aan de Pastoor Petersstraat. Help jij mee om onze missie te bereiken?

Om onze strategische pijlers cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie verder vorm te geven zoeken we een analytische en resultaatgerichte


Assistent Controller (0,8 fte)

voor de afdeling Finance & Control. 

Wat doet CKE? 

CKE houdt zich bezig met cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie. We zijn trots op de tientallen mooie projecten die we in de buurten en wijken hebben opgezet. Zoals Koning voor 1 DagHartenjagers en Burst your Bubble. Samen met partners als Vitalis Woonzorg Groep, Woonbedrijf en dak- en thuislozen organisatie Neos werken we ook aan langer lopende programma’s. Wij zijn het aanspreekpunt voor de ruim 100 amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars in Eindhoven. Zo organiseren we de Dag van de Amateurkunst en verstrekken wij financiering aan Amateurkunstverenigingen. 

Op bijna alle basis- en middelbare scholen in Eindhoven en regio verzorgen onze docenten kunstlessen en kunstprojecten. Hiermee bereiken we jaarlijks 20.000 kinderen en jongeren. Daarnaast biedt CKE een ruime keuze in allerlei cursussen en workshops voor de vrije tijd in alle kunstdisciplines. Ieder jaar hebben we zo’n 5.000 cursisten (kinderen, jongeren en volwassen) die hun creativiteit ontwikkelen. Kijk hier voor een sfeerimpressie: Ervaar jouw CKE


In ons pand aan de Pastoor Petersstraat werk jij (als we straks weer open mogen) in een creatieve en levendige omgeving met exposities, waar popbands aan het jammen zijn, een drama-les de gang doorkruist, een schoolklas zich uitleeft met een graffiti workshop, een amateurkoor repeteert en iemand spontaan op de vleugel bij Café C speelt. Onze pay-off is dan ook: Creativiteit voor iedereen. 


Hoe ziet jouw dag eruit?

De ene dag bespreek je met de projectleider amateurkunst de projecten en de andere dag adviseer je de cultuuraanjager over de verantwoording van een projectsubsidie. Je ondersteunt de projectleider amateurkunst bij de uitvoering van de administratieve processen rondom de financieringsregelingen. Je buigt je over de kwartaalafsluiting en je ondersteunt de Financial Controller bij het maken van prognoses en begrotingen. Je bereidt de accountantscontrole voor en verzorgt de omzet- en loonbelastingaangiftes. Je verzorgt de administratie van grootboek, vaste activa, crediteuren, debiteuren, kas/bank en projecten. Jouw collega’s ondersteun je met goede financiële kennis en je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan andere teams. Samen met de financial controller optimaliseer je de verschillende financiële processen in Exact Online en CursAd. Je zorgt voor het functioneel applicatiebeheer van Exact en bent back-up voor het functioneel applicatiebeheer van CursAd. Tussendoor beantwoord je vragen van je collega’s die even bellen, chatten of binnenlopen. Ongevraagd lever je ook nog een goede financiële projectrapportage op aan de projectleiders. En aan het einde van de dag ga je gauw naar je docent voor je toneelles. Je hebt namelijk als medewerker bij CKE ook nog personeelskorting.

Hoe ziet de afdeling Finance & Control bij CKE eruit?

Bij CKE werken ruim 100 medewerkers, 20 vrijwilligers en vele freelance docenten, makers en ontwerpers. We werken samen met vele partners in het maatschappelijke en culturele veld. Bij CKE kennen we lijn- en stafafdelingen, waarbij de lijnafdeling Kunst & Creativiteit ondersteund wordt door de stafafdelingen Projectorganisatie & Advies, Marketing & Communicatie, Finance & Control en Services. Finance & Control is een nieuwe afdeling, die voorheen als onderdeel van de tak Bedrijfsvoering was ingericht. Finance & Control adviseert, ondersteunt en/of monitort werkzaamheden voor de overige afdelingen. De Financial Controller is leidinggevende van de Assistent Controllers en de Personeels- en Salarisadministrateur. 

Wat ga je het eerste jaar doen?

Je gaat als Assistent Controller samen met de andere Assistent Controller, Financial Controller en de Personeels- en Salarisadministrateur deze afdeling vormgeven. Samen optimaliseren jullie de Planning & Control-cyclus en de benodigde processen hiervoor. Je adviseert en ondersteunt je collega’s van de verschillende afdelingen en begrijpt dat hun passie bij kunst & creativiteit ligt. Daarom is het belangrijk dat je een gedegen financiële HBO opleiding hebt afgerond. Je vindt het leuk om in de cijfers te duiken, te zorgen voor een juiste, tijdige en volledige financiële administratie, zaken op te pakken en resultaten te behalen. Je vindt het leuk om in deze creatieve omgeving jouw eigen talenten in te zetten en zo bij te dragen aan de missie van CKE!  

Wat vinden wij belangrijk voor onze nieuwe collega?

  • Een relevante HBO opleiding (Bedrijfsadministratie, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde)
  • Actuele kennis en ervaring in het vakgebied Finance & Control en in het bijzonder project control
  • Resultaatgericht, samenwerkend en oog voor kwaliteit
  • Ambitie om te willen investeren en te leren in een leuke creatieve omgeving, waar je vooral veel non-financials als collega’s hebt. 

Wat bieden wij?

  • Voor de arbeidsvoorwaarden is de CAO Kunsteducatie van toepassing (www.cultuurconnectie.nl).
  • De functie is ingedeeld in schaal 8 en het maximum brutosalaris bedraagt €4.024,= per maand op basis van een full time dienstverband (36 uur)
  • We bieden een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd. 

Wil je nog meer weten over CKE?

Kijk dan vooral verder op onze website en volg onze social media kanalen.
Onder het kopje Bestuur en Beleid vind je meer relevante verslagen. 

Wil je nog meer weten over de functie?

Dan kun je contact opnemen met onze Personeels- en Salarisadministrateur Kayleigh Beekx, telefoon 040-2163260. 

Enthousiast en wil je solliciteren?

Dan nodigen wij jou uit om jouw motivatie en curriculum vitae vóór 1 oktober 2021 per e-mail te sturen naar sollicitatie@cke.nl. De gesprekken met geselecteerde kandidaten vinden plaats op 6 oktober 2021 tussen 12.00 en 16.00


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. 

 

Deel dit met je vrienden via: