Vacature: Financial Controller

0,8 - 1fte 

Als Financial Controller van CKE houd jij je bezig met alle financiële processen binnen de organisatie. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor de effectieve uitvoering van de planning & control cyclus en geef je financieel advies aan de lijn- en staforganisatie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de volledigheid, juistheid en tijdigheid van de financiële administratie en het functioneel applicatiebeheer van de financiële en bedrijfssoftware. 

Reageren kan t/m 12 mei. Stuur jouw LinkedIn-profiel of cv naar sollicitatie@cke.nl. Zien we net zoveel raakvlakken als jij? Dan nodigen we je uit voor een gesprek en een kop koffie. Noteer daarvoor 17 mei alvast in je agenda. Is er een wederzijdse klik? Dan vragen we je om een casus te maken.   

 

Dit ga je doen

Als Financial Controller van CKE houd jij je bezig met alle financiële processen binnen de organisatie. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor de effectieve planning & control cyclus en geef je financieel advies aan de lijn- en staforganisatie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de volledigheid, juistheid en tijdigheid van de financiële administratie en het functioneel applicatiebeheer van de financiële en bedrijfssoftware. Je rapporteert aan de Manager Bedrijfsvoering. Jouw directe collega's binnen de afdeling Bedrijfsvoering zijn de Assistent Controller, Personeels- & salarisadministrateurs en Financieel administratief medewerker. 

  • Je adviseert en ondersteunt de lijn- en staforganisatie als het gaat om Finance & Control 
  • Je ontwikkelt, implementeert en monitort beleid en processen op het gebied van Finance & Control 
  • Je bent verantwoordelijk voor de maand-, kwartaal-, en jaarafsluiting 
  • Je alloceert budgetten en bewaakt de realisatie daarvan 
  • Je stelt (meerjaren-) begrotingen, prognoses, managementrapportages, jaarverslagen en jaarrekeningen op 
  • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de interim- en accountantscontrole  
  • Je bent verantwoordelijk voor het grootboekbeheer en de aansluiting met de sub-administraties 
  • Je bent verantwoordelijk voor de grootboek-, vaste activa-, crediteuren-, debiteuren-, kas/bank- en projectadministratie 
  • Je bent verantwoordelijk voor de aanlevering en betaling van de omzetbelasting- en loonbelastingaangifte. 
  • Je bent verantwoordelijk voor het functioneel applicatiebeheer van Exact, Ivantive, Cursad en Rapla 

Dit ben/heb jij  

  • Een relevante HBO-opleiding (Bedrijfsadministratie, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde)  
  • Actuele kennis van en ervaring op het gebied van Finance & Control 
  • Kennis van ontwikkelingen binnen en affiniteit met Kunst & Cultuur 
  • Je hebt oog voor kwaliteit en goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden  
  • Je hebt de ambitie om te investeren en leren in een leuke creatieve omgeving 

Bij CKE vinden we persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Daarom is er veel aandacht en ruimte voor begeleiding, ontwikkeling en scholing. Laten we samen groeien en ontwikkelen!   

Dit bieden wij jou   

  • Een deeltijdfunctie (0,8 - 1 fte) als Financial Controller  
  • Deze functie is ingedeeld in schaal 10. Je salaris bedraagt daarom maximaal €4.809,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).   
  • De arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kunsteducatie zijn van toepassing. Meer informatie hierover vind je op cultuurconnectie.nl.   
  • Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar met de mogelijkheid tot een vaste verlenging.  

Over CKE   

Cultuur & Kunst Eindhoven (CKE) wil alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans geven om kunst en cultuur te beleven, maken en beoefenen. Creativiteit is namelijk voor iedereen! We geloven erin dat cultuur en kunst essentieel zijn voor het ontwikkelen, ontmoeten en verbinden van mensen. Zeker in de regio Eindhoven, die drijft op techniek, design en kennis. Jong en oud kan bij ons terecht voor cursussen, workshops en allerlei andere culturele activiteiten in het onderwijs, de zorg en in buurten en wijken. Lees meer over CKE, onze vacatures en volg ons op social media!   

Dit zijn jouw toekomstige collega’s  

Maak alvast kennis met jouw toekomstige collega’s! Je komt terecht in een warm bad, beloofd.   

Meer weten over deze vacature?  

Neem dan contact op met Kayleigh Beekx, onze personeels- en salarisadministrateur. Je kunt haar telefonisch bereiken op 040-216 32 60.   

Word jij onze nieuwe collega?  

Reageren kan t/m 12 mei. Stuur jouw LinkedIn-profiel of cv naar sollicitatie@cke.nl. Zien we net zoveel raakvlakken als jij? Dan nodigen we je uit voor een gesprek en een kop koffie. Noteer daarvoor 17 mei alvast in je agenda. Is er een wederzijdse klik? Dan vragen we je om een casus te maken.