Proeflessen bij CKE

Wil jij leren om jezelf meer te uiten? Wil je bouwen aan je zelfvertrouwen? Zoek je een leuke nieuwe hobby of ontmoet je graag andere mensen? Of wil je als ouder je kind een goede creatieve ontwikkeling meegeven? Kijk dan wat er allemaal mogelijk is bij CKE!

Wij willen iedereen de kans geven om kunst en creativiteit te beoefenen en te beleven. Bezig zijn met kunst is inspirerend, inspannend en ontspannend tegelijk. En gewoon ontzettend leuk!

Wil je eerst een proefles?
Wil je eerst uitproberen of de cursus bij je past of twijfel je of wilt gaan zingen of dansen? Of is voor jou de klik met de docent heel belangrijk? Volg dan eerst een proefles!

Proefles

Groepscursus

Wil je eerst even uitproberen of een groepscursus iets voor jou is? Dat kan als er nog plaats is in de cursus.

Aanmelden proefles groepscursus
Voor cursussen vanaf 3 lessen bieden wij de mogelijkheid om gratis een proefles te volgen. Of je nu wilt ontdekken of een cursus iets voor jou is of gewoon een voorproefje wilt krijgen van wat je te wachten staat. Aanmelden voor een gratis proefles is heel simpel. Klik op de paarse knop ‘inschrijven’ en kies bij lessoort voor ‘Proefles’. Je ontvangt eerst een voorlopige plaatsingsbevestiging. Als er nog plaats beschikbaar is, krijg je vervolgens een definitieve plaatsingsbevestiging van onze cursusadministratie. Is er geen plaats meer? Dan kom je automatisch op de wachtlijst te staan. We nemen contact met je op zodra er weer een plekje vrij komt. Per cursus kun je één proefles volgen. 

Wil je je na de proefles inschrijven?
Schrijf je dan in via de website en we zien je graag weer terug bij de volgende les!

Individueel

Wil je een muziekinstrument leren bespelen, maar weet je niet zeker of individuele muziekles iets voor jou is? Geen zorgen! Vraag gerust een proefles aan via één van onze geweldige samenwerkingspartners. De ervaren docenten staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Heb je nog vragen?

Kijk ook naar onze Inschrijfvoorwaarden. Of neem dan contact met de cursistenadministratie op voor meer informatie over de proeflessen.

Meteen inschrijven? Je kunt voor individuele lessen, workshops, kortlopende cursussen of voor een heel jaar een groepscursus kiezen. Je kunt ook later in het jaar instromen of voor een korte cursus inschrijven, dus alle keuze is mogelijk! Kijk op www.cke.nl/cursussen-en-workshops en schrijf je meteen in!

Neem contact op