Proeflessen bij CKE

Wil jij leren om jezelf meer te uiten? Wil je bouwen aan je zelfvertrouwen? Zoek je een leuke nieuwe hobby of ontmoet je graag andere mensen? Of wil je als ouder je kind een goede creatieve ontwikkeling meegeven? Kijk dan wat er allemaal mogelijk is bij CKE!

Ga je voor een cursus dans, wil je uitblinken in het theater of zou je meer willen leren over fotografie? Wat dacht je van de beeldende kunsten of eindelijk een keer dat muziekinstrument leren bespelen, wat je al zo lang wilt? Of wil je je ontwikkelen tot een musicalstar of de mooiste verhalen schrijven? Kom dan naar CKE. Wij willen iedereen de kans geven om kunst en creativiteit te beoefenen en te beleven. Bezig zijn met kunst is inspirerend, inspannend en ontspannend tegelijk. En gewoon ontzettend leuk! 

Een greep uit ons aanbod

Wil je eerst een proefles?

Wil je eerst even uitproberen of de cursus bij je past of twijfel je of wilt gaan zingen of dansen? En denk je dat je al wat moet kunnen? Dat is helemaal niet nodig, want je kunt alles bij ons leren. Of is voor jou de klik met de docent heel belangrijk? Volg dan eerst een proefles! Deze proeflessen verplichten je tot niets. Bij CKE is het mogelijk in verschillende disciplines proeflessen te volgen voor een cursus. Je kunt je aanmelden voor deze proefles via de website. Dat doe je door bij de bewuste cursus te kiezen voor lessoort proefles. 

Tip: Handige zoekfunctie! Gebruik de zoekfunctie op https://cke.nl/cursussen-en-workshops/. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum. 

Individuele proeflessen

Twijfel je nog over het instrument dat je wilt leren bespelen? Of weet je niet zeker of muziekles iets voor jou is? Vraag dan een vrijblijvende proefles aan. Onze docenten helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Tijdens deze proefles krijg je de volle aandacht van een muziekdocent om samen met jou te bepalen welk instrument je wilt bespelen, wat je wilt leren en je ontdekt of het klikt met deze docent. 

Hoe meld ik me hiervoor aan?
Bekijk alle muzieklessen en kies het instrument of zangles naar je keuze aan en klik op de paarse knop ‘Inschrijven’ en kies bij Lessoort voor Proefles. Een proefles van een individuele muziekles kost voor kinderen en jongeren (tot 21 jaar) €20 vrijgesteld van BTW en voor volwassen €25 inclusief BTW.

Proeflessen groepscursussen

Wil je eerst even uitproberen of die groepscursus iets voor jou is? Voor groepscursussen zijn de proeflessen in principe gratis. Voorwaarde is uiteraard wel dat er nog plaats is. Je ontvangt een bericht van de cursusadministratie na je inschrijving of je gewenste proefles door kan gaan. Als je besluit om door te gaan na de proefles, dan ben je van harte welkom. Schrijf je je dan binnen 48 uur na je proefles definitief in voor de cursus via de website? Dan houden we jouw gereserveerde plaats vast en ontvang je een plaatsingsbevestiging. Na 48 uur vervalt jouw gereserveerde plaats. Voor groepscursussen geldt de proefles als startdatum van de cursus indien je besluit je in te schrijven. 

Hoe meld ik me hiervoor aan?
Ga naar https://cke.nl/cursussen-en-workshops/, kies je gewenste cursus en klik op de paarse knop ’Inschrijven’ en kies bij Lessoort voor Proefles. 

Heb je nog vragen?

Kijk ook naar onze Inschrijfvoorwaarden. Of neem dan contact met de cursistenadministratie op voor meer informatie over de proeflessen.

Meteen inschrijven? Je kunt voor individuele lessen, workshops, kortlopende cursussen of voor een heel jaar een groepscursus kiezen. Je kunt ook later in het jaar instromen of voor een korte cursus inschrijven, dus alle keuze is mogelijk! Kijk op www.cke.nl/cursussen-en-workshops en schrijf je meteen in!

Neem contact op