Proeflessen bij CKE

Wil jij leren om jezelf meer te uiten? Wil je bouwen aan je zelfvertrouwen? Zoek je een leuke nieuwe hobby of ontmoet je graag andere mensen? Of wil je als ouder je kind een goede creatieve ontwikkeling meegeven? Kijk dan wat er allemaal mogelijk is bij CKE!

Ga je voor een cursus dans, wil je uitblinken in het theater of zou je meer willen leren over fotografie? Wat dacht je van de beeldende kunsten of eindelijk een keer dat muziekinstrument leren bespelen, wat je al zo lang wilt? Of wil je je ontwikkelen tot een musicalstar of de mooiste verhalen schrijven? Kom dan naar CKE. Wij willen iedereen de kans geven om kunst en creativiteit te beoefenen en te beleven. Bezig zijn met kunst is inspirerend, inspannend en ontspannend tegelijk. En gewoon ontzettend leuk! 

Een greep uit ons aanbod

Wil je eerst een proefles?

Wil je eerst uitproberen of de cursus bij je past of twijfel je of wilt gaan zingen of dansen? En denk je dat je al wat moet kunnen? Of is voor jou de klik met de docent heel belangrijk? Volg dan eerst een proefles!
Bij CKE is het mogelijk in verschillende disciplines proeflessen te volgen voor een cursus. Je kunt je aanmelden voor deze proefles via de website. Dat doe je door bij de cursus of het instrument dat je wilt uitproberen te kiezen voor inschrijven en lessoort ‘proefles’. 

Tip: Handige zoekfunctie! Gebruik de zoekfunctie op https://cke.nl/cursussen-en-workshops/. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum. 

Individuele proefles

Twijfel je nog over het instrument dat je wilt leren bespelen? Of weet je niet zeker of muziekles iets voor jou is? Vraag dan een vrijblijvende proefles aan. Onze docenten helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Tijdens deze proefles krijg je de volle aandacht van een muziekdocent om samen met jou te bepalen welk instrument je wilt bespelen, wat je wilt leren en je ontdekt of het klikt met deze docent. 

Kosten individuele proefles
Een proefles van een individuele muziekles kost voor kinderen en jongeren (tot 21 jaar) €20 vrijgesteld van BTW. Voor volwassen kost een individuele proefles €25 inclusief BTW. 

Aanmelden individuele proefles
Bekijk alle muzieklessen en kies het instrument of de zangles van je keuze. Klik op de paarse knop ‘Inschrijven’ en kies bij lessoort voor Proefles. We nemen dan contact met je op voor een afspraak.

Proefles groepscursus

Wil je eerst even uitproberen of een groepscursus iets voor jou is? Dat kan als er nog plaats is in de cursus. Als je besluit om door te gaan na je proefles, dan ben je van harte welkom in de lessen. Je hoeft dan niks meer te doen en bent automatisch ingeschreven.

Aanmelden proefles groepscursus
Ga naar https://cke.nl/cursussen-en-workshops/, kies je gewenste cursus en klik op de paarse knop ’Inschrijven’ en kies bij Lessoort voor Proefles. 

Kosten proefles groepscursussen
Een proefles voor kinderen en jongeren (tot 21 jaar) kost €10. Volwassenen betalen €12,50 voor een proefles. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving en je kunt deelnemen aan de les. Besluit je om na de proefles deel te nemen aan de cursus? Dan geldt bij groepscursussen de datum van de proefles als startdatum van de cursus. Het bedrag van de proefles wordt dan niet in rekening gebracht.

Toch niet door met de groepscursus?
Was de proefles niet wat je ervan had verwacht en wil je niet door met de cursus? Stuur dan binnen 48 uur een email naar cursusadministratie@cke.nl onder vermelding van ‘niet deelnemen cursus’. Dan worden alleen de kosten voor de proefles in rekening gebracht.

Heb je nog vragen?

Kijk ook naar onze Inschrijfvoorwaarden. Of neem dan contact met de cursistenadministratie op voor meer informatie over de proeflessen.

Meteen inschrijven? Je kunt voor individuele lessen, workshops, kortlopende cursussen of voor een heel jaar een groepscursus kiezen. Je kunt ook later in het jaar instromen of voor een korte cursus inschrijven, dus alle keuze is mogelijk! Kijk op www.cke.nl/cursussen-en-workshops en schrijf je meteen in!

Neem contact op