Proeflessen bij CKE

Ga je voor een cursus dans, wil je uitblinken in het theater of zou je meer willen leren over fotografie? Wat dacht je van de beeldende kunsten of eindelijk een keer dat muziekinstrument leren bespelen, wat je al zo lang wilt? Of wil je je ontwikkelen tot een musicalstar of de mooiste verhalen schrijven? Kom dan naar CKE. Wij willen iedereen de kans geven om kunst en creativiteit te beoefenen en te beleven. Bezig zijn met kunst is inspirerend, inspannend en ontspannend tegelijk. En gewoon ontzettend leuk!  

Wil je eerst een proefles?

Wil je eerst even uitproberen of de cursus bij je past of twijfel je of je bijvoorbeeld wilt gaan zingen of dansen? En denk je dat je al wat moet kunnen? Dat is helemaal niet nodig, want je kunt alles bij ons leren. Of is voor jou de klik met de docent heel belangrijk? Volg dan eerst een proefles! Deze proeflessen verplichten je tot niets. 

Proeflessen individuele lessen voor muziekinstrument of zang?

Twijfel je nog over het instrument dat je wilt leren bespelen? Of weet je niet zeker of muziekles iets voor jou is? Vraag dan een vrijblijvende proefles aan. Onze docenten helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Tijdens deze proefles krijg je de volle aandacht van een muziekdocent om samen met jou te bepalen welk instrument je wilt bespelen, wat je wilt leren en je ontdekt of het klikt met deze docent. Ga naar https://cke.nl/cursussen-en-workshops/?=&discipline=muziekles+doorlopend en kies het instrument of zangles naar je keuze aan en klik op de paarse knop ‘Inschrijven’ en kies bij Lessoort voor Proefles. Een proefles van een individuele muziekles kost voor kinderen en jongeren (tot 21 jaar) €20 vrijgesteld van BTW en voor volwassen €25 inclusief BTW.

Proeflessen groepscursussen beeldende kunst, dans, fotografie, musical, muziek, schrijven, theater?

Voor groepscursussen kun je de eerste vier weken van de cursus, als er plaats is, altijd een gratis proefles volgen. Voorwaarde is uiteraard wel dat er nog plaats is. De proefles geldt als startdatum van de cursus indien je besluit je voor de groepscursus in te schrijven. Neem contact met de cursistenadministratie op voor meer informatie over de proeflessen. Ga naar https://cke.nl/cursussen-en-workshops/, kies voor welke discipline je op zoek wil naar een cursus. Als je een proefles wilt volgen, stuur dan een mailtje naar de cursistenadministratie via cursusadministratie@cke.nl en geef aan voor welke cursus, dag en tijdstip je dat wil.

Vanaf maandag 7 september 2020 start het cursusjaar

Je kunt voor individuele lessen, workshops, kortlopende cursussen of voor een heel jaar een groepscursus kiezen. Je kunt ook later in het jaar instromen of voor een korte cursus inschrijven, dus alle keuze is mogelijk! Kijk op www.cke.nl/cursussen-en-workshops en schrijf je meteen in! 

 

 

 

Deel dit met je vrienden via: