Organiseer uw culturele ontmoeting of event bij CKE

Culturele ontmoetingen, dat is waar CKE voor staat. In deze creatieve omgeving zijn de mooiste culturele ontmoetingen mogelijk. Wat dacht u van een congres in onze sfeervolle concertzaal of een inspirerend diner in de black box? Een presentatie in de theaterzaal en daarna een gezellige borrel bij Café C? Een training in de spiegelzaal en dan in klein groepjes opdrachten verder uitwerken in diverse break-out-rooms? Of na een vergadering afsluiten met een creatieve workshop om samen aan teambuilding te werken? Uiteraard met informele ontmoetingen tijdens een heerlijke lunch, diner of borrel. En dit alles in een creatieve omgeving met exposities, waar muziekcursisten aan het oefenen zijn, een fotografie les door het pand wordt gegeven, een schoolklas een workshop graffiti volgt, een amateurkoor repeteert en iemand spontaan op de vleugel bij Café C speelt?

CKE beschikt over sfeervolle ruimtes, zoals de concertzaal, theaterzaal, black box, dansstudio’s, creatieve ruimtes en lokalen, een gezellige horecagelegenheid Café C, diverse foyers en een patio. Deze ruimtes zijn geschikt voor allerlei culturele ontmoetingen, zoals een vergadering, seminar, workshop, training, teambuilding, theater, concert, voorstelling, groepsuitje, kinderfeestje, lunch, diner en borrel. Neem op deze pagina alvast een kijkje voor een sfeerimpressie en vraag met de paarse knop onder de foto´s informatie of een offerte aan.

Informatie of offerte aanvragen?

Informatie of offerte aanvragen voor je culturele ontmoeting?

Wat leuk dat je een aanvraag wilt doen voor het reserveren van een zaal. Onze hartelijke dank daarvoor. Helaas kunnen we door omstandigheden tot en met augustus geen nieuwe reserveringen aannemen.
 
We zien je graag vanaf 1 september terug met nieuwe aanvragen. We verwachten dat we aanvragen voor 16 september en verder dan in kunnen plannen.
 
De afdeling Verhuur is te bereiken via verhuur@cke.nl of telefonisch via 040-2163240 op maandag, dinsdag en vrijdag.

Café C

Op de begane grond is Café C hét culturele ontmoetingspunt bij CKE. Deze gezellige ruimte is geschikt voor openbare events, besloten bijeenkomsten en live muziek. De foyer is te betrekken bij het cafégedeelte. En bij mooi weer openen we graag onze intieme patio voor u. De indeling van de ruimtes zijn flexibel en aan te kleden naar uw wensen.

Café C is geschikt voor:
ontvangstruimte, bedrijfsborrel, receptie, diner, buffet, lunch, live muziek, feest, cabaret.

Podium

Wist je dat het CKE op de begane grond in Café C een Podium heeft?  Een leuke ontmoetingsplek voor bijvoorbeeld events, culturele ontmoetingen, workshops, masterclasses,  live muziek (Pop/rock, singer-songwriter, RnB, Hip-hop, dance), voorstellingen van zang, dans, theater, cabaret, poëzie en spoken word. 

Wil jij Café C inclusief het Open Podium huren?
Dit is mogelijk voor groepen en gezelschappen tot +/- 120 personen. CKE kan in overleg de horeca en catering verzorgen. 

Het Open Podium wordt verhuurd inclusief backline: 1x Drums: Pearl Session (inclusief cymbals)  1x Basversterker: Markbass CMD 102P IV 2x Gitaarversterker: Line6 Catalyst 60 1x Elektrische piano: Roland FP30X  2x Keyboardversterker: Laney AH40  6x zangmic: SM58 + statief Optioneel: 1x Concertvleugel, Yamaha P.A. Soundcraft Ui16 (12x XLR-in), 4x monitoren: the box pro P12, LD Systems STINGER 28 G3, EV Rx 118 Sub  
Het Open Podium wordt verhuurd exclusief: Licht en geluidstechnicus. 

Uiteraard is het ook mogelijk om van het Cafe/foyer gebruik te maken zonder podium. Hierbij hanteren wij een prijs per deelnemer.

Concertzaal

De concertzaal is een van de sfeervolle zalen die CKE heeft. Bij binnenkomst zal je verrast zijn door de grootte van deze prachtige en akoestische goed ingerichte zaal. De ruimte is geschikt voor presentaties, seminars, congressen, kleine intieme inspiratiesessie op het podium, vergaderingen of een diner op het podium. Je gasten ontvangen we voor aanvang, tijdens de pauze en na afloop in de foyer naast de concertzaal of bij Café C.

De concertzaal is geschikt voor:
concert (met zitplaatsen), jaar- en ledenvergadering, congres, presentatie, lezing, seminar, film/multimedia vertoning, inspiratiesessie en vergadering op het podium, podium diners, cabaret, theater, dans.

Aantal zitplaatsen: 230.
Op het podium zijn zitplaatsen te creëren voor maximaal 40 muzikanten. 

Factsheet Concertzaal

Theaterzaal

De theaterzaal op de tweede verdieping is een bijzondere en multifunctionele zaal, met een tribune met 90 zitplaatsen en coulissen. De uitschuifbare tribune maakt dat de zaal in korte tijd kan worden omgebouwd tot twee aparte zalen. Eén ruimte is dan geschikt is voor presentatie met beeldprojectie en 90 zitplaatsen. De tweede ruimte is afzonderlijke te gebruiken als break-out ruimte, voor een inspiratie sessie of teambuilding workshops.

De theaterzaal is geschikt voor:
theater of cabaret, jaar-en ledenvergadering, congres, presentatie, lezing, concert (met zitplaatsen) of theaterdiner.

Aantal tribunezitplaatsen: 90

Factsheet Theaterzaal

Black Box

De naam verraadt het al, deze ruime is compleet zwart! Met verlichting toveren we deze ruimte om tot een prachtige, intieme zaal voor uw gezelschap. Voor een besloten diner, voor kleine optredens, mini concerten, live act, workshop, repetitie, fotografie workshop of light graffiti workshop.

De Black Box is geschikt voor:
besloten diners, zakelijke bijeenkomst, concert (met zitplaatsen), cabaret, fotografie studio. 

Aantal plaatsen: Carre-opstelling 35-40, U-opstelling 30-35, Bioscoopopstelling 60, Diner 40, Statafels 80

Factsheet Blackbox

Spiegelzaal

Op de derde verdieping bevindt zich de Spiegelzaal, met fantastisch daglicht en uitzicht over de skyline van Eindhoven Noord. Deze zaal is multifunctioneel, licht en intiem ondanks de grootte.
In deze zaal zijn diverse opstellingen mogelijk, langs de korte of lange zijde. Ook is deze zaal voorzien van een vaste beamer. De zaal is geschikt voor inspiratiesessies, trainingen, workshops of vergadering en kan verder naar uw wensen worden aangekleed.

De Spiegelzaal is geschikt voor: presentatie, lezing, vergadering, inspiratie-sessie, training, workshop, teambuilding, concert (met zitplaatsen), cabaret, diner.

Aantal plaatsen: Carre-opstelling 30-35, U-opstelling 25-30, Bioscoopopstelling 50, Diner 50, Statafels 60.

Factsheet Spiegelzaal

Vergaderruimten

Er zijn in totaal 4 vergaderruimten beschikbaar bij CKE. Op de begaande grond bevindt zich een kleine vergaderruimte (maximaal 8 personen). Op de tweede verdieping zijn drie vergaderruimtes (maximaal 8 tot 20 personen). De vergaderruimten zijn geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, workshops, break-out ruimte of inspiratie-sessies. Je kunt deze los van elkaar reserveren of in combinatie met een van de andere ruimtes.

Ruimte 005 

Deze intieme vergaderkamer bevindt zich op de begaande grond. De ruimte is geschikt voor een klein gezelschap voor bijvoorbeeld een vergadering, boardmeeting of als break-out ruimte tijdens seminar. Bij concerten kan ruimte 005 ook als backstage-room gebruikt worden.

Aantal personen: maximaal 8 
Factsheet ruimte 005

Ruimte 212

Dit is een eenvoudige vergaderkamer in een standaard opstelling. Door de kamerhoge ramen ziet deze kamer er ruim en licht uit. Aan de wanden bevinden zich diverse geleiders waarin u uw presentaties en flipover vellen kunt hangen, deze vergaderruimte heeft een smart-tv waarop uw laptop aan kunt sluiten. De ruimte is geschikt voor een klein gezelschap voor bijvoorbeeld een vergadering, boardmeeting of break-out ruimte tijdens seminar.

Aantal personen: maximaal 12 
Factsheet ruimte 212

Ruimte 215

Deze intieme vergaderkamer met ronde tafel ziet er door de kamerhoge ramen ruim en licht uit. Deze vergaderruimte is geschikt voor een klein gezelschap bijvoorbeeld voor een vergadering, sollicitatiegesprekken, boardmeeting of als break-out ruimte tijdens seminar.

Aantal personen: maximaal 8 
Factsheet ruimte 215

Ruimte 216

Deze populaire vergaderruimte heeft een standaard opstelling, een vaste beamer en projectiescherm. Op aanvraag is de ruimte aan te passen aan uw wensen. Aan de wanden bevinden zich diverse geleiders waarin u uw presentaties en flipover vellen kunt hangen. De vergaderruimte is hierdoor uitermate geschikt voor brainstormsessies, trainingen, workshops en vergaderingen en andere vormen waarin u veel ruimte nodig heeft voor presentaties.

Aantal personen: maximaal 20 
Factsheet ruimte 216

Multifunctionele ruimten

CKE beschikt over twee multifunctionele ruimten, één op de begane grond en één op de eerste verdieping. 

Ruimte 006

Deze multifunctionele ruimte op de begaande grond is voorzien van daglicht en een gladde vloer. De ruimte heeft een vaste beamer en scherm, en is verder geheel naar wens in te richten. Ruimte 006 wordt vaak gebruikt voor interactieve workshops, trainingen, of een multidisciplinaire bijeenkomst met of zonder meubilair. De ruimte is ook geschikt voor vergaderingen, workshops, bijeenkomst, brainstormsessie, presentatie, inspiratie-sessie of training. 

Café C en de Foyer zijn vlakbij deze ruimte, tijdens de pauze kan hier gebruik van gemaakt worden. 

Aantal personen: maximaal 25

Ruimte 106

Deze multifunctionele ruimte op de eerste verdieping heeft door de kamerhoge ramen aangenaam licht. De ruimte is geheel naar wens in te richten. Vlakbij deze ruimte liggen een aantal break-out rooms voor bijvoorbeeld het uitwerken van een opdracht in kleinere groepjes. De ruimte is ook geschikt voor vergaderingen, workshops, bijeenkomst, brainstormsessie, presentatie, inspiratie-sessie of training.

Aantal personen: maximaal 25

Poplokalen / repetitieruimtes

Op zoek naar een repetitieruimte voor jouw band? De poplokalen op de eerste verdieping zijn in 2022 volledig vernieuwd. CKE is er voor iedereen. Dat betekent dat deze ruimtes worden verhuurd aan bands, muzikanten, singer-songwriters. Van jong tot oud. En van beginnende amateurs tot ver gevorderde muzikanten. 

Poplokaal 101 

Deze ruimte is professioneel akoestisch uitgemeten en zorgvuldig ingericht met akoestische panelen aan de wand. Daarnaast heeft deze ruimte airconditioning, sfeervolle verlichting en een ruime hoeveelheid wandcontactdozen. Een box in box met daglicht en studiokwaliteit geluid!

Aantal: max. 6 muzikanten

Poplokaal 102

Deze ruimte is professioneel akoestisch uitgemeten en zorgvuldig ingericht met akoestische panelen aan de wand. Daarnaast heeft deze ruimte airconditioning, sfeervolle verlichting en een ruime hoeveelheid wandcontactdozen. Een box in box met daglicht en studiokwaliteit geluid! 

Aantal: max. 6 muzikanten

Muzieklokaal 118 

Dit muzieklokaal is professioneel akoestisch uitgemeten en zorgvuldig ingericht. Daarnaast heeft deze ruimte daglicht, sfeervolle verlichting en een ruime hoeveelheid wandcontactdozen. Ruimte 118 kan ook gebruikt voor (muziek) workshops, inspiratie sessies, trainingen, of brainstormsessie voor kleine groepen. 

Aantal: max. 7 personen

Poplokaal 120

Deze ruimte is professioneel akoestisch uitgemeten en zorgvuldig ingericht met akoestische panelen aan de wand. Daarnaast heeft deze ruimte airconditioning, sfeervolle verlichting en een ruime hoeveelheid wandcontactdozen.  Een box in box met daglicht en studiokwaliteit geluid!

Aantal: max. 6 muzikanten

Atelierruimte

CKE heeft diverse atelierruimten (of ruimtes), waaronder 1 op de begaande grond, en 3 atelierruimtes op de derde verdieping. 

Atelierruimte 008

Op de begane grond, aan de levendige Pastoor Petersstraat, bevindt zich atelierruimte 008. In deze ruimte bevindt zich een wisselende cursisten expositie. De lichte ruimte is voorzien van een vaste opstelling. In de lichte atelierruimten kunnen allerlei creatieve workshops en trainingen plaatsvinden, bijvoorbeeld na een vergadering in een van onze andere ruimten. 

Maximaal aantal personen: 18 

Atelierruimte 303

Deze grote creatieve ruimte met uitzicht over de skyline van Eindhoven inspireert jou! Atelierruimte 303 wordt vaak gebruikt voor modeltekenen en heeft een verhoging waaromheen schildersezels, of ateliertafels opgesteld kunnen worden. De ruimte is ook geschikt creatieve workshops, trainingen, vergadering in een creatieve setting, groepsuitje, bedrijfsuitje, teambuilding, en kinderfeestjes.

Maximaal aantal personen: 20

Atelierruimte 304

Dit ruime met uitzicht over de skyline van Eindhoven heeft aan twee zijden kamerhoge raampartijen. In het atelier word je geïnspireerd door het werk van onze cursisten. Deze creatieve omgeving is geschikt kunstzinnige workshops, trainingen, vergadering in een creatieve setting, groepsuitje, bedrijfsuitje, teambuilding, en kinderfeestjes.

Maximaal aantal personen: 20 


Atelierruimte 305 

Dit is een keramiek atelier. Een grote creatieve open ruimte op de derde verdieping. In het atelier word je geïnspireerd door het werk van onze cursisten dat hier te zien is. Deze creatieve omgeving is geschikt kunstzinnige workshops, trainingen, vergadering in een creatieve setting, groepsuitje, bedrijfsuitje, teambuilding, en kinderfeestjes.

Maximaal aantal personen: 20 

Dansstudio's

CKE beschikt over drie dansstudio’s; Dansstudio A, B en C. In de hal voor de dansstudio's bevinden zich de 2 kleedkamers. Er is een ruime kleedruimte voor de dames, voorzien van douches en toiletten, en een kleine kleedruimte voor de heren.

Dansstudio A

Op de begaande grond bevindt zich de grootste Dansstudio. Dansstudio A heeft een uitschuifbare tribune en een spiegelwand. Door de hoge ramen heeft deze studio aangenaam licht. Maar met de gordijnen is deze ruimte totaal te verduisteren. Dansstudio A is ideaal voor presentaties, kleine congressen, voorstellingen van zang, dans, theater, musical, cabaret, poëzie en spoken word. Deze ruimte kan ook een (culturele) ontmoetingsplek zijn voor bijvoorbeeld events, workshops, of masterclasses. 

Aantal: 84 zitplaatsen op de tribune

Factsheet Dansstudio A

Dansstudio B

In de kelder bevindt zich Dansstudio B. Deze studio is wat kleiner en geschikt voor workshops, teambuilding of repetities. Deze mooie ruimte met grote spiegelwand heeft veel mogelijkheden. We bespreken graag uw wensen en zoeken.

Aantal: afhankelijk van opstelling
Factsheet Dansstudio B

Dansstudio C

In de kelder bevindt zich Dansstudio B. Deze studio is wat kleiner en geschikt voor workshops, teambuilding of repetities. Deze mooie ruimte met grote spiegelwand heeft veel mogelijkheden. We bespreken graag uw wensen en zoeken.

Aantal: afhankelijk van opstelling
Factsheet Dansstudio C

Overige lokalen

CKE beschikt over tal van lokalen, ideaal voor kleinere bijeenkomsten of als break-out ruimte tijdens een congres of brainstormsessie. De meeste lokalen zijn ingericht voor muzieklessen en liggen op de eerste verdieping en hebben daglicht. In deze creatieve sfeer samen met een kleiner groepje een opdracht uitwerken moet wel leiden tot mooie resultaten! We bespreken graag uw wensen en zoeken er dan het juiste lokaal bij.

De overige lokalen zijn geschikt voor:
kleinere bijeenkomst, workshop, break-out ruimte, kinderfeestje, teambuilding, repetitie

Aantal plaatsen: afhankelijk van lokaal en opstelling 

Catering

Maak je culturele ontmoeting ook culinair compleet!

CKE werkt samen met een cateraar en biedt veel verschillende mogelijkheden op het gebied van catering om je event compleet te maken. Bij Café C kun je terecht voor een heerlijke lunch of borrel. Je hebt de keuze uit verschillende borrelarrangementen, vergaderarrangement, buffetten en (podium)diners. Onze cateraar werkt uitsluitend met dagverse en biologische producten. Wij maken graag een voorstel, zodat het je gasten aan niets zal ontbreken. 

Technische ondersteuning

CKE beschikt over diverse technische faciliteiten ter ondersteuning van een evenement, voorstelling of vergadering. De standaard uitrusting bevat o.a. beamers, projectieschermen, microfoons, vergadertoolkit en flipovers met stiften. Ook kunnen we een professionele technieker voor je event inhuren. CKE beschikt over gratis wifi. We bespreken graag wat je wensen zijn en maken op basis daarvan een voorstel.

Bereikbaarheid

CKE bevindt zich op loopafstand van het centrale trein- en busstation in het centrum van Eindhoven. Voor het gebouw bevindt zich een openbare, niet-bewaakte fietsenstalling. CKE heeft geen eigen parkeerplaatsen. In de directe omgeving van het gebouw gelden parkeertarieven. Op www.prettigparkeren.nl kun je een parkeeradvies opvragen met parkeertarieven en gratis parkeermogelijkheden in de omgeving. Bekijk hier alle contact- en bereikbaarheidsgegevens van CKE.

Ons mooie pand op Pastoor Petersstraat 180 is centraal gelegen in Eindhoven en is tijdens de openingstijden gratis toegankelijk voor het bezichtigen van exposities, een lekker kopje koffie of om in een creatieve sfeer te werken. Er is gratis wifi beschikbaar.

Tarieven Zaalverhuur

Seizoen 2023-2024 (per 1 augustus 2023)

Bekijk het overzicht tarieven voor zaalverhuur voor seizoen 2023-2024. Onze Algemene huurvoorwaarden zijn van toepassing. 
 

Heb je specifieke wensen of vragen? Laat het ons weten. We maken graag een offerte op maat.