Cadeaubonnen

Geef creativiteit cadeau! 

Cadeaubonnen voor cursussen en workshops van CKE 

Op zoek naar een leuk en creatief cadeau, dat zeker in de smaak valt? Geef dan een cadeaubon van CKE! Iedereen is creatief op zijn of haar eigen manier. Creativiteit kun je verder ontwikkelen en is belangrijk voor iedereen. Zo zorgt het voor meer verbeeldingskracht, eigenwaarde, inlevingsvermogen en verbindingen met anderen. Daarom wil CKE iedereen de kans geven om kunst en creativiteit te beoefenen en te beleven! Leuk om te geven én om te krijgen. 

Cadeaubon van €20 en €50 te koop 

Cadeaubonnen zijn alleen in te wisselen voor cursussen en workshops van CKE. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de balie van CKE. De cadeaubon verpakken we in een feestelijke envelop, samen met het formulier om de cadeaubon te verzilveren. Je kunt alleen met pin betalen. De balie is regulier geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00-20.00 uur en op zaterdag van 9.00-13.00 uur. Tijdens schoolvakanties of feestdagen kunnen andere openingstijden gelden. Kijk op de contactpagina voor de openingstijden. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Stuur dan een mail naar cursusadministratie@cke.nl

Aanbod cursussen en workshops 

Zoek je een leuke nieuwe hobby of ontmoet je graag andere mensen? Wil je bouwen aan je zelfvertrouwen? Kijk dan wat er allemaal mogelijk is bij CKE! Ga je voor een cursus dans, wil je uitblinken in het theater of zou je meer willen leren over fotografie? Wat dacht je van de beeldende kunsten of eindelijk een keer dat muziekinstrument leren bespelen, wat je al zo lang wilt? Of wil je je ontwikkelen tot een musicalster of de mooiste verhalen schrijven? Kom dan naar CKE. Bezig zijn met kunst is inspirerend, inspannend en ontspannend tegelijk. En gewoon ontzettend leuk! 

Creativiteit voor iedereen! 

We hebben aanbod voor kinderen, jongeren, volwassenen, voor beginners en voor gevorderden en op verschillende dagen, tijden en locaties. Je kunt voor individuele lessen, groepscursus, workshops, korte cursussen of een jaarcursus kiezen. Kijk op onze pagina cursussen & workshops, gebruik de handige zoekfunctie en schrijf je meteen in!  

Heb je een cadeaubon van CKE gekregen? 

Gefeliciteerd! Hier lees je hoe je de cadeaubon kunt verzilveren. Je levert deze cadeaubon in bij een (online) inschrijving voor een cursus of workshop die CKE aanbiedt. Op de pagina cursussen & workshops vind je het actuele aanbod. Download hier het formulier om je cadeaubon te verzilveren bij je inschrijving. We wensen je veel inspiratie en plezier toe! 

Voorwaarden cadeaubon CKE 

De cadeaubon heeft een uitgiftedatum en is onbeperkt geldig. Alleen de volledige waarde van de cadeaubon kan in één keer worden verzilverd. De cadeaubon verzilver je bij jouw (online) inschrijving, door te vermelden bij opmerkingen dat je (een deel) wilt betalen met een cadeaubon. Vul na je inschrijving dit formulier in en stuur het samen met de cadeaubon op of geef het af bij CKE. Let op: het tegoed van jouw bonnen verrekenen we met de factuur waarmee we jouw cursusgeld incasseren.  

Vragen over cadeaubonnen? 

Kom langs bij CKE en bij de balie helpen ze je graag verder. Of neem contact op met de cursistenadministratie via 040-2163208 of via het algemene nummer 040-2163263. Of stuur een e-mail naar cursusadministratie@cke.nl