dinsdag 20 april 2021

Talkshow 'Jong, wild & cultureel' krijgt prominente plek op Koningsdag

De talkshow van Jong, wild & cultureel is dit jaar onderdeel van het officiële Koningsdagprogramma op 27 april in Eindhoven. Extra spannend want ook de drie prinsessen schuiven aan in de talkshow voor en door jongeren. Initiatiefnemers CKE en het Parktheater zijn dan ook heel trots.  

Jong, wild & cultureel is gemaakt en gepresenteerd door Eindhovense jongeren tussen de 16 en 19 jaar oud. Iedere editie heeft een ander thema. Deze keer is dat het vinden van jouw eigen identiteit. Wie ben jij nou eigenlijk echt? Wanneer er niemand kijkt, of juist wanneer alle ogen op jou gericht staan. Hoe vind je de balans tussen uniek willen zijn maar tegelijkertijd ook ergens bij willen horen? Kortom, wanneer ben jij nou eigenlijk écht jij? Uiteraard wordt er niet alleen gepraat tijdens de talkshow. Er is ook plek voor live muziek, poëzie en spoken word.

Het programma dat wordt gemaakt op de High Tech Campus is online te volgen. Op de livestream op Koningsdag Eindhoven tussen  10.30 – 13.30 uur. En we komen ook voorbij in de live uitzending van de NOS. 

CKE & het Parktheater
CKE en het Parktheater geven -als de twee podiumkunstinstellingen van Eindhoven- graag jongeren een stem. Samen maken ze zich hard voor het opzetten van nieuwe concepten, waar jongeren samenkomen en hun interesses delen en talenten tonen. Zo kunnen jongeren ervaren dat ze in een stad wonen om trots op te zijn!