dinsdag 2 juni 2020

Welkom terug!

we hebben jullie echt gemist...

Vanaf dinsdagmiddag 2 juni is CKE Eindhoven weer geopend voor individuele muzieklessen. Al zijn we alleen nog maar open voor cursisten die een lesafspraak hebben met hun docent, we zijn al heel blij met deze eerste stap. Want wat hebben we jullie gemist!

De afgelopen weken zijn er in ons pand wat aanpassingen gedaan, er is een duidelijke looproute gemaakt, er zijn protocollen opgesteld voor ieders veiligheid en er zijn op verschillende plekken desinfectiemiddelen neergezet.

Op donderdag 11 juni starten we met groepslessen dans, buiten bij CKE locatie Meerhoven, op het dak van basisschool De Startbaan.

Vanaf maandag 15 juni hervatten we de overige groepslessen, op alle locaties.

Heb je een lesafspraak, lees dan van tevoren de corona-protocollen voor de juiste locatie even goed door, zodat je voorbereid bent op wat je te wachten staat.

Wil je nog even de berichten teruglezen die we stuurden over de individuele muzieklessen, klik dan hier voor de CKE-locatie, hier voor POPEI en hier voor Meerhoven. De mailing over de start van de groepslessen dans, buiten bij CKE locatie Meerhoven kun je hier vinden en ook het bericht over hervatting van de overige groepslessen per 15 juni is terug te lezen.

Heel veel plezier weer!