vrijdag 5 februari 2021

Oproep: singer-songwriters gezocht 

Voor een project met ouderen 

 

 

Ben jij een singer-songwriter en zet jij je graag in voor ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. POPEI, Vitalis Woonzorggroep en CKE zijn bezig met een sociaal project om eenzaamheid tegen te gaan. Draag jij een steentje bij? Meld je dan voor 22 februari aan.  

Het project vindt plaats in maart en april. Je gaat eerst op bezoek bij twee verschillende bewoners van Vitalis Woonzorggroep. Dit zijn ouderen die in een zorghuis wonen. Samen ga je in gesprek over zijn of haar leven. Daarna schrijf je thuis een Nederlandstalig lied over deze persoon. Dit lied nemen we op in de studio van Popei. Tot slot geef je een miniconcertje op locatie aan de bewoners en zijn of haar familie. In juni volgt er een groot slotconcert met alle deelnemers aan dit project. Tijdens het project worden filmopnames gemaakt.  

Twee workshops 

Uiteraard helpen wij jou om een mooi resultaat neer te zetten. Iedereen die meedoet aan dit project krijgt twee workshops. Stadsdichter en singer-songwriter Iris Pennings leert jou hoe je poëtische Nederlandse teksten schrijft. Zangdocente Anne Stockman, die dit project al eerder heeft gedaan, vertelt hoe je met deze doelgroep kunt omgaan. Beide staan ook klaar om je te coachen waar nodig. 

Enthousiast?  

Meld je dan snel aan. Stuur een mail naar Sandra.vangerwen@cke.nl met daarin je naam, leeftijd, telefoonnummer en welk instrument je bespeelt. Zet in de onderwerpregel aanmelding singer-songwriters project. Aanmelden kan tot 22 februari dus wacht niet te lang.