donderdag 19 augustus 2021

Schrijf je in voor CKE Exposed

Ga mee op een creatieve ontdekkingstocht

Op 4 september ben jij welkom bij CKE! Tijdens CKE Exposed gooien we de deuren wagenwijd open. Loop binnen en volg een van de drie routes in ons pand. Verwonder je, ga maken en ontdek wat wij, samen met onze partners, allemaal doen in de stad.

Iedere route is net even anders en zit vol verrassingen. Vooraf meld je je digitaal aan voor een route op een tijdstip naar keuze. Iedere 10 minuten start er een wandeling. De eerste route start om 12.00 uur, de laatste om 15.00 uur.  Een route duurt iets meer dan een uur. Programma
Wat jij kunt verwachten? Je gaat zelf creatief aan de slag maar ook genieten van de creativiteit van anderen. Ook maak je kennis met inspirerende kunstprojecten die nu plaatsvinden in de stad. Op wijken, in scholen en in verzorgingshuizen. Ontmoet elkaar, maak nieuwe plannen en ga geïnspireerd naar huis. Vanwege de coronamaatregelen zijn  de groepjes klein, maximaal 10 deelnemers per groepje. Om zeker te zijn van een plekje kun je je vooraf inschrijven op een route en een tijdstip. Wij zorgen ervoor dat je binnen 1,5 meter afstand tot elkaar kunt houden. 


We zien je dan!