donderdag 6 oktober 2016

Optreden in Café-C?

Podium voor bandjes, singer-songwriters, koren en bigbands

Vanaf 20 november presenteert CKE samen met Centrum voor Pop en Jazz onder de noemer Café-C elke derde zondag van de maand een gevarieerd muzikaal programma in de Oude Rechtbank in Eindhoven.

Bandjes, singer-songwriters, koren en bigbands uit Eindhoven en omgeving wordt een podium geboden waar zij zich kunnen presenteren aan publiek. De bezoekers van Café-C laten zich verrassen door bijzondere optredens en genieten ondertussen van een drankje in een relaxte sfeer. Ideaal voor de zondagmiddag!

Free bites
De chef van de Oude Rechtbank zorgt elke editie voor free bites in de vorm van een lekker gerechtje. Gratis voor alle bezoekers.

Ook op het podium?
Heb je interesse om op te treden in Café-C? Neem dan contact op met Sandra van Gerwen via sandra.vangerwen@cke.nl of 040-2163263.

Café-C vindt in seizoen 2016-2017 plaats op 20 november, 18 december (kersteditie, programma compleet), 15 januari, 19 februari, 19 maart, 16 april (paaseditie), 21 mei en 18 juni (BBQ-editie, afsluiting seizoen).

In de agenda wordt per editie het programma vermeld zodra dit bekend is. Café-C duurt van 15.00 tot 18.00 uur en vindt plaats in de Oude Rechtbank, Stratumseind 32 in Eindhoven. De toegang is gratis.