FAQ

Heb je geen zin of tijd om door de hele website te scrollen om antwoord te vinden op jouw vraag, dan ben je hier wellicht op de juiste pagina. Een greep uit de veelgestelde vragen op een rij! En hopelijk staat die van jou er ook tussen.

Ik weet nog niet zeker welke cursus het beste bij mij past, kan ik een proefles volgen?

Dat kan zeker. Via onze website kun je je inschrijven voor een proefles muziek (alle instrumenten en zang): een halfuur proefles voor kinderen/jongeren kost €20 en voor volwassenen €25. Nadat je je hebt ingeschreven neemt de docent contact met je op om een afspraak te maken.

Voor onze groepscursussen geldt dat de eerste les een proefles is, mocht deze niet bevallen dan kan er kosteloos uitgeschreven worden vóór aanvang van de tweede les. Voor een proefles van een van onze groepscursussen kun je bij inschrijving kiezen voor een proefles. De eerste les die je volgt is dan de proefles. Als je de cursus daarna wilt volgen hoef je niets te doen. Je betaalt dan alleen voor de kosten van de cursus.

Toch geen cursus volgen? Dan betaal je alleen de proefles. Mocht de proefles toch niet zijn wat je had verwacht, dan worden alleen de kosten van de proefles in rekening gebracht. Voor kinderen is dit €10 en voor volwassenen €12,50. Voorwaarde is wel dat je je binnen 48 uur uitschrijft via onze administratie.

Bieden jullie ook abonnementskortingen (student/65+) aan?

Nee, wij hanteren voor iedereen binnen een bepaalde cursus dezelfde prijs.

Hoe werkt de strippen-/oefenkaart muziek?

Exclusief voor muziekcursisten van CKE is er de 10-strippenkaart muziek. Met deze kaart kun je 10 x 1 uur repeteren in een muziekruimte in ons gebouw. Bekijk alle informatie en de voorwaarden op cke.nl/strippenkaart.

Hebben jullie een open dag en zo ja, wanneer is die?

Nee, wij hebben geen officiële dag waarop alle verschillende disciplines aan bod komen. Wél is er aan het begin van het seizoen CKE exposed en gedurende het cursusjaar een aantal Bruisweekenden. CKE Exposed is de kick-off van ons seizoen, hier kun je alle facetten van CKE ervaren en beleven. Tijdens de 7 Bruisweekenden zijn er verschillende workshops te volgen. Ook is er altijd de mogelijkheid om een proefles te volgen zodat je weet waar je aan begint!

Is het mogelijk om een zaal, studio of (vergader)ruimte te huren bij CKE?

Ja, dat is mogelijk. Neem voor informatie contact op met ons via verhuur@cke.nl of bel tijdens kantooruren naar 040-2163263, keuzemenu optie 4.

Help, ik ben iets kwijtgeraakt bij CKE. Hoe kan ik mijn verloren voorwerpen terugvinden?

Je kunt altijd even bij de balie vragen of dat wat je kwijt bent is gevonden. En elke laatste week voor de schoolvakanties is er een kijkweek voor gevonden voorwerpen. Tijdens deze week worden alle gevonden voorwerpen uitgestald op een tafel achter de ontvangstbalie bij de ingang. Kostbare gevonden voorwerpen worden hier niet uitgestald, maar worden veilig achter gesloten deuren bewaard. Iedereen is welkom om te komen kijken of zijn/haar verloren voorwerp gevonden is!