FAQ

Heb je geen zin of tijd om door de hele website te scrollen om antwoord te vinden op jouw vraag, dan ben je hier wellicht op de juiste pagina. Een greep uit de veelgestelde vragen op een rij! En hopelijk staat die van jou er ook tussen.

  • Ik weet nog niet zeker welke cursus het beste bij mij past, kan ik een proefles volgen?

Dat kan zeker. Voor een proefles muziek (alle instrumenten en zang) kun je je inschrijven op de website: een halfuur proefles voor kinderen/jongeren kost € 20 en voor volwassenen € 25. Nadat je je via de website hebt ingeschreven neemt de docent contact met je op om een afspraak te maken. Voor onze groepscursussen geldt dat de eerste les een proefles is, mocht deze niet bevallen dan kan er kosteloos uitgeschreven worden vóór aanvang van de tweede les.

Ben je geïnteresseerd in een cursus van een andere discipline? Ook dan is het in de meeste gevallen mogelijk om een keertje mee te doen om te ontdekken wat je leuk vindt. Neem voor de mogelijkheden en de precieze gang van zaken contact op met de desbetreffende docent van de cursus.

  • Bieden jullie ook abonnementskortingen (student/65+) aan?

Nee, wij hanteren voor iedereen binnen een bepaalde cursus dezelfde prijs.

  • Hoe werkt de strippen-/oefenkaart muziek?

Voor € 25 kun je bij de bar een strippenkaart kopen. Hiermee kan je 10 keer, maximaal twee uur per keer, oefenen in een muziekruimte die vrij is. Als je komt repeteren laat je een strip aftekenen aan de bar of bij de gastvrouw/-heer. Vraag wel altijd even of er plek is, in de middagen zijn namelijk regelmatig alle ruimtes bezet.

  • Hebben jullie een open dag en zo ja, wanneer is die?

Nee, wij hebben geen officiële dag waarop alle verschillende disciplines aan bod komen, wél organiseren wij af en toe openbare dagen en activiteiten die meer toegespitst zijn op een bepaalde discipline, zoals bijvoorbeeld dansdagen. Ook is er altijd de mogelijkheid om een proefles te volgen zodat je weet waar je aan begint!

Deel dit met je vrienden via: