FAQ

Heb je geen zin of tijd om door de hele website te scrollen om antwoord te vinden op jouw vraag, dan ben je hier wellicht op de juiste pagina. Een greep uit de veelgestelde vragen op een rij! En hopelijk staat die van jou er ook tussen.

  • Ik weet nog niet zeker welke cursus het beste bij mij past, kan ik een proefles volgen?

Dat kan zeker. Voor een proefles muziek (alle instrumenten en zang) kun je je inschrijven op de website: een halfuur proefles voor kinderen/jongeren kost € 20 en voor volwassenen € 25. Nadat je je via de website hebt ingeschreven neemt de docent contact met je op om een afspraak te maken. Voor onze groepscursussen geldt dat de eerste les een proefles is, mocht deze niet bevallen dan kan er kosteloos uitgeschreven worden vóór aanvang van de tweede les.

Ben je geïnteresseerd in een cursus van een andere discipline? Ook dan is het in de meeste gevallen mogelijk om een keertje mee te doen om te ontdekken wat je leuk vindt. Neem voor de mogelijkheden en de precieze gang van zaken contact op met de desbetreffende docent van de cursus.

  • Bieden jullie ook abonnementskortingen (student/65+) aan?

Nee, wij hanteren voor iedereen binnen een bepaalde cursus dezelfde prijs.

  • Hoe werkt de strippen-/oefenkaart muziek?
Exclusief voor muziekcursisten van CKE is er de 10-strippenkaart muziek. Met deze kaart kun je 10 x 2 uur repeteren in een muziekruimte in ons gebouw. Bekijk alle informatie en de voorwaarden op cke.nl/strippenkaart.
  • Hebben jullie een open dag en zo ja, wanneer is die?

Nee, wij hebben geen officiële dag waarop alle verschillende disciplines aan bod komen, wél organiseren wij af en toe openbare dagen en activiteiten die meer toegespitst zijn op een bepaalde discipline, zoals bijvoorbeeld dansdagen. Ook is er altijd de mogelijkheid om een proefles te volgen zodat je weet waar je aan begint!

  • Is het mogelijk om een zaal, studio of (vergader)ruimte te huren bij CKE?

Ja, dat is mogelijk. Neem voor informatie contact op met ons via verhuur@cke.nl of bel tijdens kantooruren naar 040-2163263, keuzemenu optie 4.

  • Help, ik ben iets kwijtgeraakt bij CKE. Hoe kan ik mijn verloren voorwerpen terugvinden?

Wij organiseren elke laatste week voor de schoolvakanties een kijkweek voor gevonden voorwerpen. Tijdens deze week worden alle gevonden voorwerpen uitgestald op een tafel achter de ontvangstbalie bij de ingang. Kostbare gevonden voorwerpen worden hier niet uitgestald, maar worden veilig achter gesloten deuren bewaard. Iedereen is welkom om te komen kijken of zijn/haar verloren voorwerp gevonden is!

Deel dit met je vrienden via: