Korting en ondersteuning

Huishoudenskorting

Volg jij of iemand uit jouw huishouden (bijvoorbeeld jouw partner of kind) meerdere cursussen of workshops bij CKE? Dan ontvang je eenmaal per huishouden 5% korting op de goedkoopste cursus of workshop met een minimale prijs van € 125. Leden van een huishouden wonen op hetzelfde adres. De huishoudenskorting wordt eenmaal per cursusjaar gegeven. Het is niet mogelijk om meerdere kortingen te stapelen.  

2% betalingskorting bij betaling in één keer

Als je ervoor kiest om in één keer je volledige cursusgeld van een cursus (na aftrek van een eventuele huishoudenskorting) te betalen, dan ontvang je 2% betalingskorting op het totale bedrag. Deze betalingskorting is alleen van toepassing op cursussen vanaf 30 (resterende) lessen per seizoen.

Ondersteuning    

Als jij of jouw kind(eren) om financiële redenen geen gebruik kunnen maken van het aanbod van CKE, zijn er verschillende mogelijkheden voor ondersteuning. Voordat je kunt aanmelden bij CKE, dien je een aanvraag te doen bij een van onderstaande fondsen.

Stichting Leergeld Eindhoven en Jeugdfonds Sport & Cultuur

Middels dit formulier https://www.leergeld.nl/eindhoven/doe-een-aanvraag/ kun je ondersteuning aanvragen bij St. Leergeld Eindhoven.

Pas als je toestemming hebt gekregen van St. Leergeld Eindhoven, kun je jezelf of jouw kind aanmelden bij CKE.  Inschrijven voor een cursus of workshop kan online via onze website www.cke.nl via de button ‘Inschrijving’ die bij elke cursus of workshop wordt getoond. Vul het online inschrijfformulier volledig in, vul bij het opmerkingenveld in dat St. Leergeld betaalt, en klik op de button ‘Inschrijven’ om het formulier te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per mail met een kopie van de ingevulde gegevens. Heb je zelf geen computer of heb je hulp nodig bij het online inschrijven? Kom dan tijdens de openingstijden naar de balie van CKE. Bij de balie kun je ook een inschrijfformulier ophalen. Vul het formulier volledig in, vul bij het opmerkingenveld in dat St. Leergeld betaalt, voorzie het van een handtekening en lever het in bij de balie.

Je dient ieder jaar opnieuw – liefst voor de zomervakantie – ondersteuning aan te vragen.

Het Volwassenenfonds Sport en Cultuur    

Via https://www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/eindhoven kun je ondersteuning aanvragen bij Het Volwassenenfonds Eindhoven.  
• Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat volwassenen uit de Gemeente Eindhoven (18+, geen studenten) met weinig tot geen financiële middelen lid kunnen worden van een sportvereniging of culturele instelling.   
• Het Volwassenenfonds vergoedt maximaal € 250 per jaar voor sport of € 400 per jaar voor cultuur rechtstreeks aan de sport- of cultuuraanbieder.   
• Een aanvraag wordt binnen drie weken in behandeling genomen en is één jaar geldig. Na 12 maanden dient er opnieuw een aanvraag ingediend te worden.   
CKE is bevoegde intermediair. Kijk hier voor de volledige spelregels.

Regeling Meedoenbijdrage

Eindhovenaren met een laag inkomen kunnen een ‘meedoenbijdrage’ ontvangen van de gemeente. Hiermee kun je een cursus of activiteit doen. Bijvoorbeeld zangles, zwemmen een creatieve cursus of naar het theater. De bijdrage hangt af van je leeftijd, inkomen en leefsituatie. Kijk hier voor meer informatie.