Korting en ondersteuning

Als u of uw kind(eren) om financiële redenen geen gebruik kunnen maken van het aanbod van CKE, zijn er verschillende mogelijkheden voor ondersteuning:

Regeling Kindpakket
Het Kindpakket is een bundeling van regelingen voor kinderen tot 18 jaar die geconfronteerd worden met de gevolgen van een laag gezinsinkomen (tot 20% boven de bijstandsnorm). Ouders, verzorgers en hulpinstanties kunnen regelingen uit het kindpakket aanvragen. Regelingen die deel uitmaken van het kindpakket zijn Meedoenbijdrage, Stichting Leergeld Eindhoven en Jeugdfonds Sport & Cultuur. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Eindhoven.

Regeling Meedoenbijdrage
Ontvangt u een bijdrage uit de gemeentelijke regeling Meedoenbijdrage? Dan kunnen wij u mogelijk een jaar lang gratis oefenruimte aanbieden. CKE heeft plek voor 5 aanvragers per jaar en het aanbod geldt op basis van beschikbaarheid van muziekruimtes (niet geldig voor dansstudio's, theaterzaal of ateliers). Aanmelden kan via verhuur@cke.nl.

CKE-Rotaryfonds
Het CKE-Rotaryfonds stelt van 2016 tot 2020 jaarlijks € 2.000 beschikbaar voor onze talentopleiding. Het fonds wordt beheerd door Rotary Eindhoven Noord en door CKE aangewend om jonge talenten te ondersteunen en bijvoorbeeld masterclasses verzorgen.

Huishoudenskorting
Volgt u meerdere cursussen bij CKE? Dan ontvangt u 10% korting op de goedkoopste cursus(sen) met een minimale prijs van € 125 per cursus. Volgt u zelf een cursus en gaat iemand anders uit uw huishouden (bijvoorbeeld uw partner of kind) dat ook doen? Dan geldt voor hem of haar dezelfde korting van 10%.

Deel dit met je vrienden via: