Korting en ondersteuning

Als u of uw kind(eren) om financiële redenen geen gebruik kunnen maken van het aanbod van CKE, zijn er verschillende mogelijkheden voor ondersteuning.

Voordat u kunt aanmelden bij CKE, dient u een aanvraag te doen bij een van onderstaande fondsen.

 

Stichting Leergeld Eindhoven en Jeugdfonds Sport & Cultuur

Middels dit formulier https://www.leergeld.nl/eindhoven/doe-een-aanvraag/ kunt u ondersteuning aanvragen bij St. Leergeld Eindhoven.

Pas als u toestemming heeft gekregen van St. Leergeld Eindhoven, kunt u zichzelf of uw kind aanmelden bij CKE.  Inschrijven voor een cursus of workshop kan online via onze website www.cke.nl via de button ‘Inschrijving’ die bij elke cursus of workshop wordt getoond. Vul het online inschrijfformulier volledig in, vul bij het opmerkingenveld in dat St. Leergeld betaalt,  en klik op de button ‘Inschrijven’ om het formulier te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per mail met een kopie van de ingevulde gegevens. Heb je zelf geen computer of hulp nodig bij het online inschrijven? Je kunt ook tijdens de openingstijden van de balie bij CKE terecht. Bij de balie kun je ook een inschrijfformulier ophalen. Vul het formulier volledig in, vult bij het opmerkingenveld in dat St. Leergeld betaalt, voorzie het van een handtekening en lever het bij de balie in.

U dient ieder jaar opnieuw – liefst voor de zomervakantie – opnieuw ondersteuning aan te vragen

Regeling Meedoenbijdrage

Ontvangt u een bijdrage uit de gemeentelijke regeling Meedoenbijdrage? Dan kunnen wij u mogelijk een jaar lang gratis oefenruimte aanbieden. CKE heeft plek voor 5 aanvragers per jaar en het aanbod geldt op basis van beschikbaarheid van muziekruimtes (niet geldig voor dansstudio's, theaterzaal of ateliers). Aanmelden kan via verhuur@cke.nl.

 

Huishoudenskorting

Volg je meerdere cursussen of workshops tegelijkertijd bij CKE? Dan ontvang je 5% korting op de goedkoopste cursus of workshop met een minimale prijs van € 125 per cursus of workshop. Volg je zelf een cursus en gaat iemand anders uit jouw huishouden (bijvoorbeeld jouw partner of kind) dat ook doen? Als jullie allebei een cursus of workshop volgen van minimaal €125 per cursus of workshop, dan geldt voor hem of haar dezelfde korting van 5%. Het is niet mogelijk om meerdere kortingen te stapelen.

Deel dit met je vrienden via: