Korting en ondersteuning

Ondersteuning
Als u of uw kind(eren) om financiële redenen geen gebruik kunnen maken van het aanbod van CKE, zijn er verschillende mogelijkheden voor ondersteuning:

Kindpakket
Het kindpakket is een bundeling van regelingen voor kinderen tot 18 jaar die geconfronteerd worden met de gevolgen van een laag gezinsinkomen (tot 20% boven de bijstandsnorm). Ouders, verzorgers en hulpinstanties kunnen regelingen uit het kindpakket aanvragen. Regelingen die deel uitmaken van het kindpakket zijn Meedoenbijdrage, Stichting Leergeld Eindhoven en Jeugdcultuurfonds. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Eindhoven.

CKE-Rotaryfonds
Het CKE-Rotaryfonds stelt van 2016 tot 2020 jaarlijks € 2.000 beschikbaar voor onze talentopleiding. Het fonds wordt beheerd door Rotary Eindhoven Noord en door CKE aangewend om jonge talenten te ondersteunen en bijvoorbeeld masterclasses verzorgen.

Huishoudenskorting
Volgt u meerdere cursussen bij CKE? Dan ontvangt u 10% korting op de goedkoopste cursus(sen) met een minimale prijs van € 125 per cursus. Volgt u zelf een cursus en gaat iemand anders uit uw huishouden (bijvoorbeeld uw partner of kind) dat ook doen? Dan geldt voor hem of haar dezelfde korting van 10%.

Deel dit met je vrienden via: