Korting en ondersteuning

Als u of uw kind(eren) om financiële redenen geen gebruik kunnen maken van het aanbod van CKE, zijn er verschillende mogelijkheden voor ondersteuning.

Voordat u kunt aanmelden bij CKE, dient u een aanvraag te doen bij een van onderstaande fondsen.

Stichting Leergeld Eindhoven en Jeugdfonds Sport & Cultuur

Middels dit formulier https://www.leergeld.nl/eindhoven/doe-een-aanvraag/ kunt u ondersteuning aanvragen bij St. Leergeld Eindhoven.

Pas als u toestemming heeft gekregen van St. Leergeld Eindhoven, kunt u zichzelf of uw kind aanmelden bij CKE.  Inschrijven voor een cursus of workshop kan online via onze website www.cke.nl via de button ‘Inschrijving’ die bij elke cursus of workshop wordt getoond. Vul het online inschrijfformulier volledig in, vul bij het opmerkingenveld in dat St. Leergeld betaalt,  en klik op de button ‘Inschrijven’ om het formulier te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per mail met een kopie van de ingevulde gegevens. Heb je zelf geen computer of hulp nodig bij het online inschrijven? Je kunt ook tijdens de openingstijden van de balie bij CKE terecht. Bij de balie kun je ook een inschrijfformulier ophalen. Vul het formulier volledig in, vult bij het opmerkingenveld in dat St. Leergeld betaalt, voorzie het van een handtekening en lever het bij de balie in.

U dient ieder jaar opnieuw – liefst voor de zomervakantie – opnieuw ondersteuning aan te vragen

Regeling Meedoenbijdrage

Ontvangt u een bijdrage uit de gemeentelijke regeling Meedoen bijdrage? Dan kunnen wij u mogelijk een jaar lang gratis oefenruimte aanbieden. CKE heeft plek voor 5 aanvragers per jaar en het aanbod geldt op basis van beschikbaarheid van muziekruimtes (niet geldig voor dansstudio's, theaterzaal of ateliers). Aanmelden kan via verhuur@cke.nl.

Huishoudenskorting

Volg jij of iemand uit jouw huishouden (bijvoorbeeld jouw partner of kind) meerdere cursussen of workshops bij CKE? Dan ontvang je eenmaal per huishouden 5% korting op de goedkoopste cursus of workshop met een minimale prijs van € 125. Leden van een huishouden wonen op hetzelfde adres. De huishoudenskorting wordt eenmaal per cursusjaar gegeven. Het is niet mogelijk om meerdere kortingen te stapelen.