Korting en ondersteuning

Als u of uw kind(eren) om financiële redenen geen gebruik kunnen maken van het aanbod van CKE, zijn er verschillende mogelijkheden voor ondersteuning:

Regeling Kindpakket
Het Kindpakket is een bundeling van regelingen voor kinderen tot 18 jaar die geconfronteerd worden met de gevolgen van een laag gezinsinkomen (tot 20% boven de bijstandsnorm). Ouders, verzorgers en hulpinstanties kunnen regelingen uit het kindpakket aanvragen. Regelingen die deel uitmaken van het kindpakket zijn Meedoenbijdrage, Stichting Leergeld Eindhoven en Jeugdfonds Sport & Cultuur. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Eindhoven.

Regeling Meedoenbijdrage
Ontvangt u een bijdrage uit de gemeentelijke regeling Meedoenbijdrage? Dan kunnen wij u mogelijk een jaar lang gratis oefenruimte aanbieden. CKE heeft plek voor 5 aanvragers per jaar en het aanbod geldt op basis van beschikbaarheid van muziekruimtes (niet geldig voor dansstudio's, theaterzaal of ateliers). Aanmelden kan via verhuur@cke.nl.

CKE-Rotaryfonds
Het CKE-Rotaryfonds stelt van 2016 tot 2020 jaarlijks € 2.000 beschikbaar voor onze talentopleiding. Het fonds wordt beheerd door Rotary Eindhoven Noord en door CKE aangewend om jonge talenten te ondersteunen en bijvoorbeeld masterclasses verzorgen.

Huishoudenskorting
Volg je meerdere cursussen of workshops bij CKE? Dan ontvang je 10% korting op de goedkoopste cursus of workshop met een minimale prijs van € 125 per cursus of workshop. Volg je zelf een cursus en gaat iemand anders uit jouw huishouden (bijvoorbeeld jouw partner of kind) dat ook doen? Als jullie allebei een cursus of workshop volgen van minimaal €125 per cursus of workshop, dan geldt voor hem of haar dezelfde korting van 10%. Het is niet mogelijk om meerdere kortingen te stapelen.

Deel dit met je vrienden via: