Werken bij CKE

Kom je werken bij CKE, Cultuur & Kunst Eindhoven? Bekijk hieronder onze actuele vacatures of word vrijwilliger. Staat er op dit moment niets voor je tussen? Volg ons dan op LinkedIn zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures. Heb je vragen over onze vacatures of over werken bij CKE? Stuur dan gerust een mailtje naar sollicitatie@cke.nl of bel naar Kayleigh Beekx, onze personeels- en salarisadministrateur. Je kunt haar telefonisch bereiken op 040-2163260. 

 

Vacature(s)

Vrijwilligerswerk

Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij CKE? Sluit je dan aan bij onze vrijwilligerspoule. Een gezellig, enthousiast team waar we altijd wel versterking voor zoeken. Wil je meer weten? Dan kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen via sollicitatie@cke.nl

 

 

Over CKE 

CKE staat voor Cultuur & Kunst Eindhoven. Wij willen alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans geven om kunst en cultuur te beleven en te beoefenen. Creativiteit is namelijk voor iedereen! We geloven erin dat kunst en cultuur essentieel zijn voor het ontwikkelen, ontmoeten en verbinden van mensen. Zeker in de regio Eindhoven, die drijft op techniek, design en kennis. Jong en oud kan bij ons terecht voor cursussen, workshops en allerlei andere culturele activiteiten in het onderwijs, de zorg en in buurten en wijken. Lees meer over CKE en volg ons op social media! 

 

Wanneer je binnenstapt bij CKE…

…kom je meteen terecht in een creatieve en levendige omgeving. Exposities, jammende popbands, drama-leerlingen die de gang oversteken, een schoolklas die zich uitleeft met graffiti-spuitbussen, prachtig gezang op de achtergrond en iemand die spontaan op de vleugel bij Café C begint te spelen. Eén en al creativiteit. Creativiteit voor iedereen! 
 

De strategische pijlers van CKE 

Word je onze nieuwe collega? Dan ga je aan de slag binnen (een van) onze strategische pijlers: 

 • Cursussen en workshops
  Bij CKE bieden we ontzettend veel cursussen en workshops, geschikt voor alle inwoners van Eindhoven en omgeving. We bieden cursussen en workshops binnen de kunstvakken: muziek, dans, beeldende kunst, fotografie, multimedia, theater, musical en woordkunst. Je geeft les aan kinderen, jongeren en volwassenen, zowel beginners als gevorderden. 
 • Amateurkunst
  CKE is ook een plek voor amateurkunstenaars en amateurkunstverenigingen. We geven advies over de instandhouding, ontwikkeling en vernieuwing van het amateurkunstveld. Daarnaast organiseren we diverse activiteiten in samenwerking met het amateurkunstveld en voeren wij de financieringsregelingen Amateurkunst uit. Ook kan het amateurkunstveld gebruikmaken van onze oefen- en presentatieruimtes en verzorgen wij cursussen op maat. 
 • Cultuuronderwijs
  Bij CKE bieden we ook cultuuronderwijs binnen het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en kunstvakopleidingen. Op die manier geven we leerlingen de kans om hun creatieve en kunstzinnige vaardigheden te ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. Je geeft les aan leerlingen van allerlei leeftijden, op verschillende onderwijsniveaus. 
 • Cultuurparticipatie 
  Bij cultuurparticipatie focussen we op ontmoeting en verbinding van mensen, door middel van kunst en cultuur. Binnen deze activiteiten werken we vaak samen met partners binnen en buiten het culturele veld. Je werkt binnen deze activiteiten met specifieke doelgroepen, zoals ouderen in verzorgingshuizen, kinderen in actiewijken, jongeren met autisme of dak- en thuislozen in een dagbesteding. 
 • Talentstroom
  De Talentstroom is er speciaal voor kinderen (10 - 13 jaar) en jongeren (14 - 20 jaar) die ervan dromen om professioneel kunstbeoefenaar te worden. De Talentstroom is een verdiepend programma op de lessen die de kinderen en jongeren al volgen. Op die manier leidt CKE kunstenaars van de toekomst op.