Werken bij CKE

CKE vervult in Eindhoven de rol van Huis voor Amateurkunst en Cultuureducatie. We brengen mensen van alle leeftijden in aanraking met actieve kunstbeoefening en cultuureducatie. We zijn er voor uiteenlopende doelgroepen in het onderwijs, het sociaal-maatschappelijke domein en het vrijetijdscircuit.

Vanuit onze organisatie die bestaat uit een vaste kern van professionals in alle kunstdisciplines en ondersteunende functies, werken we samen met vele partners in het veld.


Vrijwilligerswerk
Lijkt het jou leuk om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? We hebben regelmatig ruimte om ons enthousiaste vrijwilligersteam uit te breiden. Onderaan deze pagina kun je zien of er momenteel een vacature is. Je kunt uiteraard ook altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden bij Ellen Steenbakkers, coördinator Vrijwilligers: ellen.steenbakkers@cke.nl of 040-2163267.Vacature(s)

 

Open sollicitatie
Zijn er geen (passende) vacatures? Een open sollicitatie sturen mag altijd. Mail je motivatie met cv naar Corrie van de Wouw, HR-adviseur: corrie.vandewouw@cke.nl. Houd er s.v.p. rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je een reactie krijgt.


Foto boven: Twycer

Deel dit met je vrienden via: