Werken bij CKE

CKE vervult in Eindhoven de rol van Huis voor Amateurkunst en Cultuureducatie. We brengen mensen van alle leeftijden in aanraking met actieve kunstbeoefening en cultuureducatie. We zijn er voor uiteenlopende doelgroepen in het onderwijs, het sociaal-maatschappelijke domein en het vrijetijdscircuit.

Vanuit onze organisatie die bestaat uit een vaste kern van professionals in alle kunstdisciplines en ondersteunende functies, werken we samen met vele partners in het veld.


Vrijwilligerswerk
Lijkt het jou leuk om voor ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? Dan ben je in principe meer dan welkom. We zijn namelijk meestal op zoek naar enthousiastelingen voor de functie van gastheer/gastvrouw. Wanneer je je aanmeldt als vrijwilliger nemen we in principe zo snel mogelijk contact met je op voor een nadere kennismaking. Op sommige momenten is de belangstelling voor dit vrijwilligerswerk echter zo groot, dat meer mensen zich aanbieden dan we er nodig hebben. We werken dan met een wachtlijst. We nemen in dat geval pas contact op zodra er wisselingen zijn in ons vrijwilligersbestand.Vacature(s)
Op dit moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie
Zijn er geen (passende) vacatures? Een open sollicitatie sturen mag altijd. Mail je motivatie met cv naar Corrie van de Wouw, HR-adviseur: corrie.vandewouw@cke.nl. Houd er s.v.p. rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je een reactie krijgt.


Foto boven: Twycer

Deel dit met je vrienden via: