Werken bij CKE

CKE levert in Eindhoven en haar regio een unieke bijdrage door het ontwikkelen, ontmoeten en verbinden van mensen. Wij geloven in de waarde van kunst en cultuur! Daarom willen we álle inwoners van de Eindhovense regio de kans geven om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Ongeacht hun leeftijd, geslacht, afkomst, opleiding, inkomen, religie of seksuele geaardheid. Dit doen wij volgens de drie strategische pijlers cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie.

Vanuit onze organisatie die bestaat uit een vaste kern van professionals in alle kunstdisciplines en ondersteunende functies, werken we samen met vele partners in het veld.


Vrijwilligerswerk
Lijkt het jou leuk om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? We hebben regelmatig ruimte om ons enthousiaste vrijwilligersteam uit te breiden. Onderaan deze pagina kun je zien of er momenteel een vacature is. Je kunt uiteraard ook altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden bij Ellen Steenbakkers, coördinator Vrijwilligers: ellen.steenbakkers@cke.nl of 040-2163267.Vacature(s)

 

Open sollicitatie
Zijn er geen (passende) vacatures? Een open sollicitatie sturen mag altijd. Mail je motivatie met cv naar Corrie van de Wouw, HR-adviseur: corrie.vandewouw@cke.nl. Houd er s.v.p. rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je een reactie krijgt.


Foto boven: Twycer

Deel dit met je vrienden via: