dinsdag 5 april 2022

Amateurkunstenaars pakken het podium

Terugblik Dag van de Amateurkunst 2022

Zondag 3 april waren tal van amateurkunstenaars te zien bij CKE en in Heuvel Eindhoven tijdens de 3e editie van de Dag van de Amateurkunst. De diversiteit van de Eindhovens amateurkunstwereld toonde zich in muziek, dans, theater, beeldende kunst, fotografie en het enthousiasme van zowel deelnemer als bezoeker. Kruisbestuiving en ontmoeting stonden centraal.

Bezoekers hadden veel te kiezen in het programma: van Poolse dans naar buikdans naar seniorenorkest tot Brass Band. Workshops waar jong en oud aan mee kon doen en grootse en kleine optredens. Verschillende koren die zich allemaal op een andere manier laten zien en theatermakers die het publiek betrokken in hun acts. In de Heuvel werd het winkelend publiek verrast met muzikale optredens en kon worden gewerkt aan een Gesamtkunstwerk. Kortom: een geslaagde dag!

 

Zelf aan de slag als amateurkunstenaar

Ben je na je bezoek enthousiast geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden om lid te worden van een amateurkunstvereniging? Mail dan naar amateurkunst@cke.nl voor meer informatie.

Wil je als amateurkunstenaar of -vereniging zelf wat organiseren? Bekijk dan de mogelijkheden en activiteiten van Eindje AAN. Een inititiatief waarbij we het amateurkunstenveld in de spotlight zetten.