donderdag 16 maart 2023

Bruisweekend: 'Horen, Zien Doen'

Met op zondag de Dag van de Amateurkunst

Van 31 maart t/m 2 april bruist het nog meer dan je gewend bent bij CKE! Er is van alles te horen, te zien en te doen. Zo zijn er optredens van o.a. Plug & Pray, de Toenagers en diverse leerlingenconcerten. En natuurlijk kun je ook zelf aan te slag met diverse workshops. Op zondag sluiten we het weekend af met de Dag van de Amateurkunst. De toegang voor alle optredens en exposities is gratis. Kortom: dit wil je niet missen! 

Verrassend programma voor jong en oud 
Al dwalend door het gebouw van CKE zit er een verrassing achter bijna elke deur. Zo kun je op vrijdag gips gieten in zelfgemaakte mallen én beschilderen. Of een Toyoboprint maken van je eigen foto. Op zaterdag leer je in een paar uur de basics van keramiek pottenbakken of maak een selfie à la Picasso met oliepastels. Na afloop mag je de creaties natuurlijk mee naar huis nemen. Voor kinderen en jongeren die liever zélf in beweging komen, zijn er ook twee dansproeverijen. De workshops op zaterdag zijn tegen betaling te volgen. Schrijf je in via cke.nl/bruisweekend

Dag van de amateurkunst 
We sluiten het weekend op zondag af met de Dag van de Amateurkunst: een dag voor en door amateurkunstenaars. Tussen 11.00 uur en 17.00 kun je genieten van optredens van diverse muziekgezelschappen, theater- en dansgroepen. Er zijn exposities en beeldende presentaties te bekijken, waaronder van de lichtkunstenaars van 3Beam. En natuurlijk kun je ook weer diverse workshops volgen, zoals een fotografieworkshop van EriCamera (neem je eigen camera mee), Japanse vouwkunst (origami) of ontdek wat improvisatietheater met jou doet tijdens de workshop van Theatergroep Holy Spot (Engelstalig). Alle activiteiten en workshops op zondag zijn gratis. 

Meer informatie 
Het hele weekend ben je welkom bij CKE, Pastoor Petersstraat 180. Het complete programma vind je op www.cke.nl/bruisweekend. Je bent elk moment welkom om aan te sluiten, ook als een workshop of optreden al gestart is.

Terugblik Bruisweekend: Horen, Zien, Doen
Wat hebben we genoten tijdens het Bruisweekend! Spot jij jezelf op één van de foto's? Of ben je benieuwd naar de terugblik? Bekijk hier de foto's gemaakt door Roberto Bogers en Daniel Willems. 

Bruisweekend: 'Horen, Zien Doen' Bruisweekend: 'Horen, Zien Doen' Bruisweekend: 'Horen, Zien Doen'