dinsdag 2 augustus 2022

Kom naar CKE Exposed op 10 september!

Feestelijke seizoensstart

 


Op zaterdag 10 september openen we ons culturele seizoen feestelijk met CKE Exposed! 🥳 Kom je ook? Tussen 11.00 uur en 15.00 uur is er voor elke leeftijd wel wat te beleven tijdens CKE Exposed. Neem je vrienden en familie mee en draag gemakkelijke kleding want het feest begint al bij de voordeur met een gezamenlijk kunstwerk aan de voet van het swingende buitenpodium. Binnen zijn er drie spannende routes uitgestippeld die ieder ca. 45 minuten duren. Doe gratis mee aan verschillende workshops en geniet van bijzondere optredens én exposities. 

Open Podium

In Eindhoven barst het van de muzikanten, theater- en dansgezelschappen, spoken-word-artiesten en andere kunstzinnige en creatieve acts. Daarom organiseren we speciaal voor hen een open podium. Heb, ben of ken jij een leuke act binnen het thema LICHT van maximaal 10 minuten die je graag wilt tonen aan de Eindhovense cultuurliefhebber? Meld je dan voor 22 augustus aan voor het Open Podium via bruisweekenden@cke.nl. En wie weet start jij het culturele seizoen al meteen met een podiumplek. 

Expositiewedstrijd

Voor fotografen en beeldende kunstenaars die hun creatieve werk binnen het thema LICHT willen exposeren is er een wedstrijd. Meedoen? Stuur dan voor 22 augustus een mail met een foto van maximaal drie kunstwerken naar bruisweekenden@cke.nl. Vermeld hierin de titel(s) en/of toelichting en het formaat. Wij maken uit de aangeleverde werken een selectie om op 10 september te exposeren. Het mooiste werk wordt speciaal uitgelicht en wint een kunstzinnige wisseltrofee voor een jaar.

Tot ziens op 10 september! 

Ben jij aanwezig tijdens onze feestelijke opening van het culturele seizoen? Dan zien we je graag op zaterdag 10 september tussen 11.00 uur en 15.00 uur. Reserveren is niet nodig en de toegang is gratis. Tot dan & fijne zomer!