donderdag 24 september 2020

Donatie van 4.500 euro namens sponsors Muziek met Smaak

Op zondag 20 september was het terrein van de Wasvenboerderij in Eindhoven ingericht voor Muziek met Smaak: een muzikaal én culinair evenement. Het CKE werd in het zonnetje gezet door de sponsors Nh1816 Verzekeringen en zeven financieel advieskantoren: we ontvingen een donatie van maar liefst 4.500 euro. Een gulle gift in deze moeilijke coronatijd.

 

‘Gezellig gezond genieten’

Muziek met Smaak stond op zondag 20 september in het teken van ‘gezellig gezond genieten’. Met live instrumentale muziek op de achtergrond konden gasten samen genieten van lekker eten en drinken. Dit jaar in aangepaste vorm: aan een eigen tafel op anderhalve meter van anderen. De organisatie was in handen van Saskia Martens en Greetje van Beers, samen met sponsors Nh1816 Verzekeringen en zeven financieel advieskantoren in de omgeving Eindhoven. Voor het evenement werden relaties van alle kantoren uitgenodigd, als blijk van waardering in deze tijden van corona.

 

Donatie voor ukeleles en talentontwikkeling

We zijn trots dat het CKE in het zonnetje werd gezet tijdens Muziek met Smaak. Van de sponsors ontvingen wij een donatie van 4.500 euro. “We kijken terug op een zeer geslaagde en bijzondere editie van Muziek met Smaak”, vertelt Karin Vissers, directeur-bestuurder bij CKE. “Uiteraard zijn wij enorm blij met de gulle gift die CKE heeft ontvangen. Binnenkort kunnen onze docenten met een heleboel ukeleles de scholen van Eindhoven intrekken om daar muziekles te geven. Verder kunnen we met het bedrag verschillende getalenteerde kinderen uit Eindhoven financieel ondersteunen voor muziekles, daar waar de ouders dat niet kunnen. Dit is fantastisch natuurlijk! Onze dank is dan ook groot.”

 

Bedankt!

We bedanken de sponsors van Muziek met Smaak voor de gulle gift: Nh1816 Verzekeringen, Advas Adviesgroep, Schipperheijn & Partners, Peter Geurds Assurantiën, Van den Boer en Roggen Financieel Advies, GoodFinanZ, Bookelaar Financieel Adviesbureau en Wilms Hypotheken.

 

Over Nh1816 Verzekeringen

Nh1816 staat als betrokken verzekeraar midden in de maatschappij. Niet door de hoogste winst na te streven, maar door zaken te doen in het belang van haar stakeholders. Vanuit die coöperatieve gedachte wordt een gedeelte van de winst teruggegeven aan de samenleving. Onder meer door met samenwerkende financieel adviseurs lokale projecten te ondersteunen die aandacht vragen voor een goed doel. Meer informatie vind je op nh1816.nl.

Donatie van 4.500 euro namens sponsors Muziek met Smaak Donatie van 4.500 euro namens sponsors Muziek met Smaak