woensdag 20 januari 2016

CKE-Rotaryfonds voor talent

Rotary Eindhoven Noord ondersteunt jonge CKE-talenten

Op dinsdag 26 januari 2016 biedt Rotary Eindhoven Noord CKE op symbolische wijze het nieuwe CKE-Rotaryfonds aan. Op dat moment start de overeenkomst die Rotary Eindhoven Noord en CKE voor vijf jaar met elkaar aangaan.

De Eindhovense Rotaryclub beheert het fonds en stelt jaarlijks tweeduizend euro beschikbaar om jonge talenten te ondersteunen en masterclasses te verzorgen. CKE is erg gelukkig met deze structurele bijdrage, die het voor een aantal kinderen uit minder draagkrachtige gezinnen mogelijk maakt om hun artistieke talenten optimaal te ontwikkelen. Ook wordt met het geld een kwaliteitsimpuls aan de talentopleidingen van CKE gegeven.

De aanbieding van het fonds vindt plaats in de concertzaal van CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven en omvat het volgende programma:

  • 19.00 uur: welkomstwoord door Marieke Keser, hoofd kunsteducatie bij CKE
  • 19.05 uur: presentatie door verschillende CKE-talenten vanuit diverse kunstdisciplines
  • 19.30 uur: praatje door voorzitter Ton de Moel van Rotary Eindhoven Noord en overhandiging van de cheque van het CKE-Rotaryfonds

Naast de leden van Rotary Eindhoven Noord en de talentleerlingen van CKE, zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom om aanwezig te zijn bij dit feestelijke moment.