donderdag 13 januari 2022

30 januari: Dag van de Amateurkunst 2022

Een dag voor en door amateurkunstenaars

CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven, organiseert samen met de Eindhovense Korenfederatie, de Bond van Eindhovense Muziekgezelschappen en Theatergroep Dulcinea voor de derde keer de Dag van de Amateurkunst: een dag voor en door amateurkunstenaars. 

Zondag 3 april 2022

Alles begint met kijken en geloven dat het kan, zie jij het ook al voor je? De Dag van de Amateurkunst waarbij we fysiek weer samen spelen, samen beleven en elkaar inspireren, zal plaats vinden op zondag 3 april 2022! Als bezoeker maak je op deze dag kennis met wat Eindhoven te bieden heeft op het gebied van amateurkunst. Zet je hem alvast in je agenda?

Speciale online editie op 30 januari 2022

Creatief, uitdagend en verbindend, dat is CKE! Daarom laten we deze dag niet zomaar aan ons voorbij gaan en organiseert CKE samen met stichting Mexpo een speciale online editie, voor iedereen die geïnteresseerd is in amateurkunst of liefhebber is van kunst en cultuur.

Schakel in tussen 13.00 en 17.00 via www.cke.nl/dvda22. Via livestream aangeboden door stichting Mexpo en CKE kun je genieten van de CKE-jazz band, meedoen aan verschillende workshops en zelfs een tentoonstelling of uitvoering bekijken. En dat allemaal online, omdat we samen kijken naar wat wel kan. Je kunt in en uit schakelen wanneer je wil gedurende het programma maar ook helemaal van het begin tot het eind kijken.

 

Schakel jij ook in op zondag 30 januari?

Op www.cke.nl/dvda22 vind je het programma en op zondag 30 januari de livestream.