dinsdag 31 mei 2022

Workshop Maestro voor Dummies

Speciaal voor CKE-leerlingen

Op zondag 12 juni organiseert CKE in samenwerking met Jazzworks en Eindhoven Jazz Orchestra het evenement Eindje AAN | Blow me Away. Een dag vol met jazzmuziek, gebracht door Bigbands, Brassbands en jazz-combo's. Met om 11.45u de workshop 'Maestro voor dummies' met Lichtstad Brass. Een unieke kans om je eerste stappen te zetten op weg naar een dirigenten carrière

Aanmelden Maestro voor dummies

CKE-leerlingen die graag eens willen ervaren hoe het is om dirigent te zijn, kunnen zich aanmelden om mee te doen met deze workshop. Wil je ervaren hoe het is om voor een orkest te staan die reageert op wat jij aangeeft? De band Lichtstad Brass, onder begeleiding van dirigent Koen Wijnen, staat hiervoor ter beschikking. Ben je geïnteresseerd in deze maestro ervaring, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar amateurkunst@cke.nl.

Blow me Away

Blow me Away vindt plaats op zondag 12 juni 11:00 tot 18:00 uur bij CKE, Pastoor Petersstraat 180. Er zijn de hele dag door optredens en workshops waar je aan kunt mee doen. De toegang is gratis. Kijk voor het programma op: Eindje AAN | Blow me Away.