donderdag 27 januari 2022

Eindje AAN: we zetten de stad aan!

CKE zet de amateurkunst in de spotlight in Eindhoven.

Eindhoven heeft een rijk amateurkunstveld waar we trots op zijn. Door Eindje AAN zetten we de amateurkunst in de spotlight en gebruiken we de stad als podium voor verschillende mooie activiteiten, waar iedereen van kan genieten. Zo geven we een boost aan het kleurrijke amateurkunstveld. Door corona hebben amateurkunstverenigingen en amateurkunstenaars met moeite samen hun passie voor kunst en cultuur kunnen uitoefenen, veelal omdat ze niet konden repeteren of optreden, leden verloren of financieel krap zaten door geen ticket-inkomsten. Of je nu een liefhebber, maker, amateurkunstvereniging, creatieveling, inwoner of deelnemer bent, je bent van harte welkom om mee te doen en mee te beleven! Enneā€¦ veel amateurkunstverenigingen zijn op zoek naar nieuwe leden. Misschien iets voor jou?

Lees meer op www.cke.nl/eindjeaan.

Eindje AAN programma*

Kijk op www.cke.nl/eindjeaan voor het meest actuele programma, overige activiteiten, informatie en toolkit voor amateurkunstenaars.

Eindje AAN organiseert CKE met dank aan Stichting Cultuur Eindhoven en in samenwerking met vele amateurkunstenaars, amateurkunstverenigingen en partners.

#eindjeaan #amateurkunst #creativiteitvooriedereen