donderdag 9 juli 2020

3 Nieuwe financieringsregelingen amateurkunst 2021-2024

Aanvragen van de basisbijdrage amateurkunst 2021 kan vanaf nu. We willen alle verenigingen die feedback hebben gegeven op de conceptregelingen hartelijk danken. Met deze feedback hebben wij de regelingen kunnen voltooien en met trots presenteren wij de drie nieuwe financieringsregelingen amateurkunst 2021-2024:

We hebben ook een Q & A met toelichting gemaakt naar aanleiding van de meest gestelde vragen: Uitleg financieringsregelingen amateurkunst Q and A

Staat jouw vraag er niet bij of heb je aanvullende vragen? Stel ze gerust!

Je kunt Sandra van Gerwen bereiken op sandra.vangerwen@cke.nl en Elke Veltman op elke.veltman@cke.nl, Zij kunnen jouw vragen beantwoorden of plannen een afspraak in na de vakantiesluiting.

Vrijdagavond 28 augustus organiseren we een inspirerende bijeenkomst voor alle amateurkunstenaars in Eindhoven. Tijdens deze avond zullen we ook een toelichting geven op de drie nieuwe regelingen. Hou onze website in de gaten voor het programma en het aanmelden.

Wil jouw vereniging de basisbijdrage 2021 aanvragen? Dat kan vanaf nu via deze link. Aanvragen kan tot 1 oktober 2020. Wil je financiering aanvragen voor een project? Dat kan vóór 1 september voor een project in 2020 met de huidige Projectfinanciering en voor projecten vanaf 2021 met de nieuwe plusregeling Projecten of Nieuwe Initiatieven.