woensdag 29 augustus 2018

Vertrek Hugo van den Hoek Ostende

Directeur CKE maakt plaats voor opvolger


Hugo van den Hoek Ostende is in 2016 als directeur-bestuurder gestart om CKE in de eerste fase van een nieuwe subsidieperiode te begeleiden naar de nieuwe locatie, het Huis voor Amateurkunst en Cultuureducatie, en daar het nieuwe hart van CKE te vormen.

De organisatie en het huis staan er. Nu is het tijd voor een volgend bestuurder om verder te bouwen, zo hebben de Raad van Toezicht en Hugo van den Hoek Ostende in goed overleg besloten. Van den Hoek Ostendes taken worden voorlopig overgenomen door directeur a.i. Arnold Braak, die al voor deze zomer aan de directie was toegevoegd.

Hugo van den Hoek Ostende: “CKE heeft al veel van de onderdelen die haar tot Huis voor Amateurkunst en Cultuureducatie maken, gerealiseerd. Daarmee is CKE in mijn ogen ook een voorbeeld van hoe ondersteuning van amateurkunst en cultuureducatie lokaal het beste gerealiseerd kan worden. Ik heb alle vertrouwen dat dit onder een volgend bestuurder nog steviger vorm gaat krijgen.”

CKE en haar Raad van Toezicht danken Hugo van den Hoek Ostende voor de bevlogenheid waarmee hij invulling gaf aan de opstart van het Huis voor Amateurkunst en Cultuureducatie in een unieke en prachtige locatie. Eindhoven heeft er een cultureel hart bij gekregen.

Namens de Raad van Toezicht van CKE
Hans Füchs, voorzitter