dinsdag 5 september 2023

Terugblik: HK1 High Lights Kunstweek en Festival

Bekijk de foto's!

De week van 21 t/m 25 augustus 2023 stond in het teken van kunst én persoonlijke groei! HK1 en CKE organiseerden samen de eerste editie van de HK1 High Lights Kunstweek. Een week waarin je mee kon doen aan creatieve workshops die in het teken stonden van de hoogte- en dieptepunten van jouw leven, begeleid door docenten van CKE. De kunstweek werd afgesloten met het HK1 High Lights Festival op vrijdagavond 25 augustus. Bekijk hier alle foto's!

Creatieve en muzikale workshops

Iedereen was welkom tijdens de HK1 High Lights Kunstweek. Je kon deelnemen aan diverse workshops, waaronder theater, zang, beeldende kunst en fotografie. Zo creëerden de deelnemers van de zangworkshop hun eigen mantra's met inspirerende quotes. De theater-workshopdeelnemrs maakten onder andere gedichten en droegen deze voor. Ook was er een foto-expositie van kleurrijke bloemen en waren er leuke optredens, zowel van bezoekers als van de docenten. Tot sloten genoten we samen van een heerlijk buffet! 

High Lights Festival 

De kunstweek werd op vrijdag 25 augustus afgesloten met het gratis High Lights Festival op het buitenterrein van HK1. Het festival was één grote dynamische en spontane voorstelling. Zo stonden er allerlei mensen op om hun verhalen te delen op een grote stapel pallets, werden er foto’s met elkaar gedeeld of werd er spontaan gezongen rondom het kampvuur. En dat allemaal onder het genot van een lekker hapje en drankje. Verwacht het onverwachte en laat je verrassen!

 

Bekijk hier alle foto's!