maandag 8 april 2024

Kennismaken met: Roberto Bogers

Onze bevlogen fotografiedocent 📸

Roberto, waar kunnen wij jou 's nachts voor wakker maken? 'Voor onweer, want dat moet op de foto!' ⚡
 
Fotograferen is zijn lust en zijn leven. Zijn fotocamera is nog nét niet vergroeid met zijn handen. Want ook in zijn vrije tijd fotografeert hij erop los. Maak kennis met onze fotografiedocent Roberto Bogers: 'Als fotograaf kom je werkelijk overal en nergens. Bij bedrijven, op bruiloften, in de natuur, op evenementen, ga zo maar door. Ik mag belangrijke herinneringen vastleggen, mijn eigen werelden creëren, de waarheid mooier maken dan hij is of gewoon getuige zijn van het alledaagse leven. Met een camera geniet ik intenser van de natuur en zie ik beter wie jij bent. En bij CKE mag ik jou daar over vertellen!'
 
Wil je Roberto nog beter leren kennen? En ben je benieuwd naar al zijn cursussen en workshops? Klik dan hier.