woensdag 3 maart 2021

CKE zoekt een coördinator cultuuronderwijs

CKE levert in Eindhoven en haar regio een unieke bijdrage door het ontwikkelen, ontmoeten en verbinden van mensen. Wij geloven in de waarde van kunst en cultuur! Daarom willen we álle inwoners van de Eindhovense regio de kans geven om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Ongeacht hun leeftijd, geslacht, afkomst, opleiding, inkomen, religie of seksuele geaardheid. Dit doen wij volgens de drie strategische pijlers cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie. Vanuit onze organisatie, die bestaat uit een vaste kern van professionals in alle kunstdisciplines en ondersteunende functies, werken we samen met vele partners in het veld.


De stafafdeling Projectorganisatie & advies vervult de 2e lijnfunctie op het gebied van cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie. De medewerkers verrichten adviserende, ondersteunende en/of monitorende werkzaamheden ten behoeve van de interne organisatie en externe vertegenwoordigers van culturele en maatschappelijke organisaties.


We zoeken voor de afdeling Projectorganisatie & advies een creatieve en verbindende:


Coördinator Cultuuronderwijs (0,8 fte)

 

Als Coördinator Cultuuronderwijs ontwikkel, coördineer en realiseer je samen met jouw collega’s een CKE-breed beleid op het gebied cultuuronderwijs. Je volgt, signaleert en analyseert relevante ontwikkelingen in het onderwijs en het culturele veld. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de beoogde omzet onderwijsdiensten. 


Je bouwt aan en onderhoudt relaties met collega’s en vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen. Je bent voor hen een natuurlijke sparringpartner. Je rapporteert aan de manager Projectorganisatie & Advies.


FUNCTIEPROFIEL

Onze nieuwe collega voor deze uitdagende functie:

 • heeft een visie op de ontwikkelingen in het primair en voortgezet onderwijs;
 • ontwikkelt samen met collega’s een organisatie-breed beleid voor cultuuronderwijs;
 • adviseert op het gebied van cultuuronderwijs de interne organisatie en externe vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen; 
 • is verantwoordelijk voor de realisatie van de beoogde omzet onderwijsdiensten 
 • bouwt, stimuleert en onderhoudt relaties met interne en externe belanghebbenden;
 • werft, plaatst, coacht en begeleidt kunstvakdocenten op het gebied van onderwijsdiensten;
 • bewaakt de voortgang, kwaliteit, begroting en resultaten van onderwijsdiensten;
 • draagt zorg voor financiële en inhoudelijke verantwoording en rapportages naar subsidieverstrekkers; 
 • verricht promotionele en wervingsactiviteiten;
 • communiceert makkelijk en in begrijpelijke taal zowel mondeling als schriftelijk; 
 • heeft een natuurlijke coachende stijl en is een uitstekende onderhandelaar.

CONCREET HEB JE: 

 • een afgeronde HBO-opleiding (Kunsthogeschool, PABO, lerarenopleiding, etc.); 
 • kennis van ontwikkelingen binnen het onderwijs en culturele veld;
 • een regionaal en lokaal netwerk binnen onderwijsinstellingen.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Voor de arbeidsvoorwaarden is de CAO Kunsteducatie van toepassing. (www.cultuurconnectie.nl). Het salaris bedraagt maximaal €4.024,= bruto per maand op basis van een full time dienstverband (schaal 8). We bieden een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.


SOLLICITEREN

Meer informatie over CKE is te vinden op deze website. Informatie over de functie kun je krijgen bij de directeur-bestuurder Karin Visser, telefoon 06-15409527. Wij nodigen je uit om jouw motivatie en cv vóór 1 april 2021 per e-mail te sturen naar CKE sollicitatie@cke.nl. De gesprekken met geselecteerde kandidaten vinden plaats op 9 april 2021.

Een printvriendelijke versie van deze vacature vind je hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.