donderdag 23 juni 2022

Cursusaanbod 2022 - 2023 staat online!

Wat ga jij doen komend seizoen?

Het is zover: het cursusaanbod 2022-2023 staat online. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor jouw favoriete cursus. Meld je vooral (weer) aan, zodat we er samen een mooi cursusjaar van kunnen maken!

Wat wil jij leren? 

Bij CKE kun je alles leren op het gebied van beeldende kunst, dans, fotografie, musical, muziek, theater en schrijven. We hebben cursussen, lessen en workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen, voor beginners en gevorderden, kort en langlopend. Je kunt voor veel cursussen terecht op verschillende dagen, tijden en locaties. Er zit dus altijd een cursus of workshop voor je bij. Het aanbod vind je onder Cursussen & Workshops.

Twijfel je? Neem dan eerst een proefles.

Nieuw: Bruisweekenden

In 2022-2023 gaan we van start met Bruisweekenden. Zeven weekenden in het seizoen bruist het nóg meer dan je gewend bent bij CKE. Er worden dan tal van activiteiten, voorstellingen en crossovers georganiseerd, waar jij aan mee kunt doen! Lees meer over de Bruisweekenden.

We maken het makkelijk 

Tip: gebruik de handige zoekfunctie op de cursus- en workshoppagina. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum.

De lessen starten weer vanaf maandag 5 september 2022.