Wij willen alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans bieden om kunst en cultuur te  beoefenen en te beleven. Dat doen we met veel passie en energie en voor jong en oud. Samen met  onze partners werken we aan vele projecten en activiteiten in de Eindhovense regio. Je ziet ons in  buurten en wijken, op scholen en zorginstellingen en natuurlijk in ons pand aan de Pastoor  Petersstraat. Help jij mee om onze missie te bereiken? 

Om onze strategische pijlers cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie verder vorm te  geven, zoeken we voor de afdeling Services een ondernemende en resultaatgerichte

Manager Facilitair & Vastgoed (0,9-1,0 FTE) 

 

Wat doet CKE?  

CKE houdt zich bezig met cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie. We zijn trots op de tientallen mooie projecten die we in de buurten en wijken hebben opgezet. Zoals Koning voor 1 DagHartenjagersEindje AAN en Burst your Bubble. Samen met partners als Vitalis Woonzorg Groep, Woonbedrijf en dak- en thuislozen organisatie Neos werken we ook aan langer lopende programma’s. Wij zijn het aanspreekpunt voor de ruim 100 amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars in Eindhoven. Zo organiseren we de Dag van de Amateurkunst en verstrekken wij financiering aan Amateurkunstverenigingen. 

Op bijna alle basis- en middelbare scholen in Eindhoven en regio verzorgen onze docenten kunstlessen en kunstprojecten. Hiermee bereiken we jaarlijks 20.000 kinderen en jongeren. Daarnaast biedt CKE in alle kunstdisciplines cursussen en workshops voor de vrije tijd. Ieder jaar hebben we zo’n 3.000 cursisten (kinderen, jongeren en volwassen) die hun creativiteit ontwikkelen. Kijk hier voor een sfeerimpressie: Ervaar jouw CKE

In ons pand aan de Pastoor Petersstraat werk jij in een creatieve en levendige omgeving met exposities, waar popbands aan het jammen zijn, een drama-les de gang doorkruist, een schoolklas zich uitleeft met een graffiti workshop, een amateurkoor repeteert en iemand spontaan op de vleugel bij Café C speelt. Onze pay-off is dan ook: Creativiteit voor iedereen. Wij organiseren regelmatig events, activiteiten, voorstellingen en concerten in ons pand aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven en soms op een externe locatie. Onze bezoekers zijn een mix van cursisten, amateurkunstenaars, liefhebbers van kunst en cultuur en spontane bezoekers. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die graag als gastvrouw/gastheer bij events en activiteiten willen ondersteunen of als gastvrouw/gastheer bij onze informatiebalie willen werken.

Hoe ziet jouw dag eruit?

De ene dag bespreek je het meerjarenonderhouds- en investeringsplan in het managementteam en  de andere dag adviseer je de directeur over het ontwerp van de nieuwe bar. In het najaar wordt de  nieuwe bar gebouwd waar jij de projectleider van bent. Hier kijk je enorm naar uit want dat betekent  heel veel nieuwe kansen voor de culturele en commerciële verhuur. Je helpt één van je beheerders bij  een vraag over de afspraken met het schoonmaakbedrijf en je maakt samen met een andere beheerder een voorstel over het voorraadbeheer van materialen en instrumenten. Jouw collega’s  ondersteun je met goede facilitaire en vastgoed kennis, zodat er gedegen besluiten worden genomen.  Je hebt oog voor alle verschillende gebruikers en doelgroepen die in het pand van CKE samenkomen.  Samen met je team optimaliseer je de facilitaire en vastgoed processen op een effectieve en efficiënte  manier. En tussendoor word je geroepen door een enthousiaste docent of je het leuk vindt om een  eindpresentatie van een workshopdag van een school te bekijken en zit je ineens in de concertzaal te  genieten van een mooi optreden. Je voert contractonderhandelingen met leveranciers en houdt  tussentijds de voortgang van de opbouw voor een groot event in de gaten. Je coacht je team voor een  goede en kwalitatieve uitvoering van alle facilitaire en vastgoed taken binnen CKE. Aan het einde van  de dag ga je gauw naar je docent voor je drumles. Je hebt namelijk als medewerker bij CKE ook nog personeelskorting. 

Hoe ziet CKE en de afdeling Services eruit? 

Bij CKE werken ruim 100 medewerkers, 20 vrijwilligers en vele freelance docenten, makers en  ontwerpers. We werken samen met vele partners in het maatschappelijke en culturele veld. Bij CKE  kennen we lijn- en stafafdelingen, waarbij de lijnafdeling Kunst & Creativiteit ondersteund wordt door  de stafafdelingen Projectorganisatie & Advies, Finance & Control en Services. De afdeling services  adviseert en ondersteunt de lijn- en stafafdelingen op het gebied van facility en vastgoed  management. De Manager Facilitair & Vastgoed is leidinggevende van vijf Beheerders en één  Coördinator Vrijwilligers & Verhuur. Tevens ben je lid van het managementteam. Je rapporteert aan  de directeur-bestuurder. 

Wat ga je het eerste jaar doen? 

Je gaat als Manager Facilitair & Vastgoed deze afdeling verder ontwikkelen. Jouw belangrijkste taak  is het verder inrichten van kwalitatieve, effectieve en efficiënte processen op het gebied van facility en  vastgoed management. Samen met de directeur ben je intensief betrokken bij de gebiedsontwikkeling  van Cluster 1B waar CKE deel van uitmaakt. Onderdeel van deze gebiedsontwikkeling is de beoogde  bouw van nieuwe balletstudio's, een ondergrondse fietsenstalling en gezamenlijke  energievoorzieningen en een binnentuin. Je adviseert en ondersteunt je collega’s van de verschillende  afdelingen in facilitaire en vastgoed zaken en begrijpt dat hun passie bij kunst & creativiteit  ligt. Daarom is het belangrijk dat je een facilitaire HBO-opleiding hebt afgerond. Je gaat je eigen  medewerkers begeleiden en coachen en gaat samen met het MT aan de slag met het realiseren van  de strategie en het beleid. Je vindt het leuk om zaken op te pakken, te organiseren en resultaten te  behalen. Je begrijpt de complexe bezoekersstromen van een culturele instelling met diverse  doelgroepen en gebruikers van het pand, van cursisten tot zakelijke netwerken, van  amateurkunstverenigingen tot een groot benefietdiner en van medewerkers en vrijwilligers tot  verschillende leveranciers. Je kijkt er naar uit om in deze creatieve omgeving jouw eigen talenten in te  zetten en zo bij te dragen aan de missie van CKE! 

Wat is je functieprofiel?  

Als je meer wilt weten over je taken, functie-eisen, competenties en werkzaamheden, dan  kun je hier je functieprofiel bekijken.  

Wat vinden wij belangrijk voor onze nieuwe collega? 

  • Een relevante HBO-opleiding (Facility en Vastgoed Management) 
  • Actuele kennis en ervaring in het vakgebied Facility en Vastgoed Management − Ondernemend, resultaatgericht en klantgericht 
  • Ambitie om te willen investeren en te leren in een leuke creatieve omgeving 

Wat bieden wij? 

  • Voor de arbeidsvoorwaarden is de CAO Kunsteducatie van toepassing (www.cultuurconnectie.nl)
  • De functie Manager Facilitair & Vastgoed is ingedeeld in schaal 10. Het salaris bedraagt maximaal  €4.405,- = bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) 
  • We bieden een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd. 

Wil je nog meer weten over CKE?

Kijk dan vooral op onze website www.cke.nl en onze social mediakanalen. Onder het kopje Bestuur en  Beleid vind je meer relevante verslagen. 

Wil je nog meer weten over de functie?

Dan kun je contact opnemen met onze Personeels- en Salarisadministrateur Kayleigh Beekx. Zij is te  bereiken op 040-216 32 60. 

Enthousiast en wil je solliciteren?  

Stuur dan direct je cv naar Kayleigh Beekx via sollicitatie@cke.nl. De sluitingsdatum is maandag 20 juni 2022. De gesprekken voor de 1e ronde vinden plaats op 23 juni van 9.00 tot 12.00 en de  gesprekken voor de 2e ronde op 30 juni van 13.00 tot 16.00. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.