maandag 4 oktober 2021

CKE doet mee aan Rabo ClubSupport

Jouw stem is geld waard

CKE doet ook dit jaar weer mee aan de actie Rabo ClubSupport. Bankier jij bij Rabobank Regio Eindhoven? Vergeet dan niet op ons stemmen. Dat kan van 4 tot en met 25 oktober via deze link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Jouw stem is geld waard
Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Als coöperatieve bank investeert Rabobank met Rabo ClubSupport haar kennis, netwerk en geld. Rabobank-leden bepalen hoe dit bedrag onder de verenigingen en stichtingen verdeeld wordt. Als lid van de Rabobank is jouw stem dus geld waard.

Circle of Talent
Wij geloven in de waarde van kunst en cultuur in de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Onze regio heeft een ideaal klimaat voor jonge makers. Maar talentvolle makers ontstaan niet spontaan. Die hebben begeleiding en ondersteuning nodig. Daarom is CKE gestart met Circle of Talent. Een innovatief netwerk van onderwijs, culturele instellingen, bedrijfsleven en gemeente. Wij ontwikkelen en begeleiden kinderen en jongeren op twee sporen, naar de topkunst of het bedrijfsleven. Een van de activiteiten is de organisatie van naschoolse culturele activiteiten voor kinderen in actiewijken.