woensdag 27 september 2017

Uitgestelde cursussen

Startdatum diverse cursussen aangepast door verbouwing en verhuizing

Na een lange zomerstop staan we nu bijna in de startblokken voor een nieuw cursusjaar in onze vernieuwde locatie aan de Pastoor Petersstraat. Onze docenten beeldend en fotografie kijken ernaar uit om cursisten, nieuw of al bekend bij CKE, daar te mogen begroeten in de les.

Vetraging door tegenvallers
Door (onvoorziene) tegenvallers tijdens de bouw - zoals enorme waterschade in de zomer - hebben we vertraging opgelopen. Er is door de bouwploeg heel hard gewerkt om de vertraging zo veel mogelijk te beperken. Toch moeten we nu besluiten dat een aantal cursussen niet van start kan gaan in de eerste week van oktober, hoe graag we dat ook zouden willen.

Verhuizing in de vakantie
Wanneer gaan we dan wel van start? In de herfstvakantie vindt de verhuizing plaats en maken we alle ruimtes gebruiksklaar. De meeste volwassenencursussen van beeldende kunst en fotografie starten direct na de herfstvakantie, dus in de week van 23 oktober. Wat niet verandert is de oorspronkelijke lesdag en -tijd en het aantal lessen. In het cursusaanbod zijn alle startdatums aangepast.

Het spijt ons als we je geduld nog even op de proef moeten stellen. In de tussentijd werken wij hard door om iedereen straks welkom te kunnen heten in onze prachtige nieuwe ateliers. Het wachten wordt beloond, dat beloven we!

Open lesweken
Voor alle cursussen binnen beeldende kunst en fotografie geldt dat de eerste twee lessen openbaar zijn. Als je nog niet zeker weet wat je wil gaan doen, dan kan je dus een vrijblijvende les bijwonen voordat je je inschrijft. Vooraf aanmelden is hiervoor niet nodig, je mag gewoon binnenlopen.