maandag 4 januari 2016

Ine Molenbroek stopt bij CKE-winkeltje

Na bijna 13 jaar trouwe dienst als verkoopster van teken- en schildermaterialen in het CKE-winkeltje, stopt Ine Molenbroek (82) ermee. Coördinator van de afdeling beeldende kunst Lex Straates:

"Ook aan goede dingen komt  een einde. Zo moeten we helaas afscheid nemen van Ine Molenbroek. Ons Ine, wie kent haar niet? Al bijna 13 jaar is ze op elke lesavond te vinden in ons winkeltje op de eerste etage van het pand aan de Stratumsedijk. Vanuit die winkel voorziet ze docenten en cursisten van materiaal en zorgt ze vooral voor de nodige gezelligheid.

Dat winkeltje, kleinschalig als het is, is voor iedereen van enorme waarde. Docenten weten dat ze nooit zonder materiaal zitten en cursisten weten dat ze altijd met het goede materiaal, hier en thuis, kunnen werken. Ine geeft desgevraagd deskundig advies en weet precies wat elke docent die avond gaat gebruiken in de les. Voor ons een vast baken. Ine is er altijd, afspraak is afspraak. Ine moet 'met pensioen'. Konden wij van haar maar een kopietje maken..."


Afscheid op 7 januari
Op donderdag 7 januari is ze voor het laatst in onze winkel. Om 21.00 uur zetten we Ine in het zonnetje om haar te bedanken voor al die jaren. We vinden het leuk als je daar als cursist bij bent.

Voortzetting verkoop
Hennie Tielemans, die het interne CKE-café bestiert, neemt de taken van Ine over. De winkel is van maandag t/m donderdag open van 19.15 tot 20.15 uur.