woensdag 2 december 2015

Nieuw aanbod Culturele Kaart Eindhoven

Van Abbemuseum en Theater de Schalm

Leuk nieuws over de Culturele Kaart Eindhoven. We zijn blij te kunnen melden dat er nieuwe partners zijn die deelnemen aan het kortingsprogramma voor leerlingen en cursisten van CKE. Dus dat betekent nóg meer cultureel voordeel!

Van Abbemuseum
De eerste nieuwe aanbieder is het Eindhovense Van Abbemuseum. Op vertoon van je Culturele Kaart Eindhoven heb je op donderdagavond van 17.00 tot 21.00 uur gratis toegang tot het Van Abbemuseum.

Het Van Abbemuseum in Eindhoven is een van de meest toonaangevende musea voor hedendaagse kunst in Europa. Het museum heeft een uitgebreide internationale collectie van ruim 3.000 kunstwerken, waaronder sleutelwerken van Lissitzky, Picasso, Kokoschka, Chagall, Beuys, McCarthy, Daniëls en Körmeling, waarvan een selectie wordt getoond. Het museum stelt vraagstukken op het gebied van kunst en samenleving op een experimentele manier aan de orde, en we prikkelen onszelf en onze bezoekers om over deze onderwerpen na te denken.
→ vanabbemuseum.nl

Theater de Schalm
Nieuw in het aanbod is ook Theater de Schalm in Veldhoven. Het theater geeft vanaf januari elke maand 25% korting op de entreeprijs van geselecteerde voorstellingen. In januari zijn dat de twee onderstaande voorstellingen:

Woensdag 6 januari 2016
‘Daglicht’ - Johan Goossens
CKE-tarief € 12,75 (normale prijs € 17)

Maandag 25 januari 2016
'Maar ondertussen' (reprise) - Paulien Cornelisse
CKE-tarief € 14,25 (normale prijs € 19)

Reserveren kan telefonisch via (040) 253 35 78 (ma t/m za 11.00-15.00 uur), via e-mail: reserveringen@deschalm.com en aan de theaterkassa (ma t/m za 10.30-14.30 uur). Vermeld bij reservering altijd de actiecode ‘CKE’ of laat je CKE-kaart zien als je kaarten bestelt aan de theaterkassa. De korting is niet geldig op reeds gekochte kaarten en/of in combinatie met andere aanbiedingen. Per reservering wordt maximaal € 2,50 aan reserveringskosten in rekening gebracht.
→ deschalm.com

PS. Ben je scholier of student? Theater de Schalm heeft ook een super last-minute kortingsregeling voor alle houders van een CJP/Cultuurkaart of studentenkaart. Op de avond van een niet-uitverkochte voorstelling kun je aan de theaterkassa kaarten kopen voor slechts € 9.

Didanza
Ook Didanza in Veldhoven kunnen we toevoegen aan het lijstje. Bij aankoop van een balletpak krijg je bij Didanza dubbele spaarpunten. Met die spaarpunten spaar je voor een cadeaubon.

Kerstwintercircus in het Parktheater
Tot slot biedt het Parktheater een leuk extraatje bij aankoop van kaarten voor het Kerstwintercircus: voor volwassenen gratis popcorn en voor kinderen een gratis gadget. Deze actie is geldig voor rang 1, 2 en 3. De toegangsprijzen variëren per rang van € 12,50 tot € 32,50. Prijzen zijn exclusief servicekosten en inclusief pauzedrankje, programmaboekje en garderobe. Wil je gebruik maken van deze actie? Reserveer dan telefonisch via (040) 2111122 onder vermelding van 'CKE-actie' of direct aan de kaartverkoopbalie op vertoon van je CKE-kaart. De openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 20.30 uur.

Heb jij nog geen kaart?
Ben jij cursist, maar heb je nog geen Culturele Kaart Eindhoven ontvangen? Stuur dan een mailtje met jouw gegevens naar monique.sleegers@cke.nl, zodat we dit alsnog in orde kunnen maken.