dinsdag 7 januari 2020

CKE zoekt horecapartner

Café C: jouw eigen zaak in hartje Eindhoven?

Update 29-01-2020: Op dit moment hebben wij voldoende reacties ontvangen van potentiële nieuwe horecapartners. Het is helaas niet meer mogelijk om te reageren.

Droom jij van je eigen horecazaak, maar heb je niet de financiële middelen om de stap te zetten? Ben jij geboren voor de horeca, maar wil je ook nog tijd overhouden voor je privéleven? Dan is dit een gouden kans voor jou!

CKE zoekt per 1 april een enthousiaste horecapartner voor Café C, die op basis van een omzetfee met ons de samenwerking aangaat. Je hoeft dus geen zak geld mee te brengen voor huur, goodwill of overname van inventaris. Alles is aanwezig en daar kan jij gebruik van maken. Jij bent verantwoordelijk voor de omzet, inkoop en personele bezetting. Het is echt jóúw onderneming.Over Café C
Café C is de horecavoorziening op de begane grond van het CKE-gebouw op de hoek Pastoor Petersstraat-Kruisstraat. Een toplocatie in hartje Eindhoven! De bar is op dit moment geopend op weekdagen van 17.00 tot 23.00 uur, op woensdag vanaf 13.00 uur en in het weekend als er activiteiten zijn (kijk in de agenda voor een impressie daarvan).

Open, toegankelijk, flexibel, laagdrempelig en gezellig – dat is Café C. We willen een huiskamer zijn voor onze bezoekers, passanten en alle andere Eindhovenaren. Een huiskamer die uitnodigt om naar binnen te stappen, waar de sfeer ontspannen en warm is en waar je regelmatig verrast wordt met leuke programmering. De ondernemer die wij zoeken wil in wisselwerking met ons bouwen aan dit concept.

Interesse?
Beginnen de ideeën spontaan op te borrelen in je hoofd? Zie jij het wel zitten om jouw eigen zaak te runnen in een culturele setting midden in Eindhoven? We zijn benieuwd naar jouw ideeën! Voordat we in gesprek gaan, ontvangen we graag jouw motivatie en cv. Mail deze naar: karin.visser@cke.nl. Ook voor vragen kun je Karin mailen.

Deel dit met je vrienden via: