Theater

→ bekijk het cursusaanbod

Ga je mee op zoek naar avontuur, verwondering, ontroering of een magisch verhaal? In de theaterschool liggen genoeg schatten verborgen om ontdekt te worden. Leer de kneepjes van het acteren en theatermaken.

Theater verbindt, want theater maak je samen. Of je nu jong of oud bent, beginnend of ervaren, er is een uitdagende cursus voor iedereen.

Theaterproducties (met auditie)
Naast de reguliere theatercursussen maken we elk jaar enkele theaterproducties voor spelers met ervaring. Wil je meewerken aan één van deze voorstellingen? Kom dan auditie doen!

Kindertheaterproductie (kinderen groep 7-8)
Voor jonge spelers die de toneelcursus(sen) voor kinderen hebben doorlopen, of die al ergens anders theaterervaring hebben opgedaan.

Productiegroep (jongeren 14-18 jaar)
Voor fanatieke spelers met ervaring die willen meedenken, uitgedaagd willen worden en zin hebben om samen een echte voorstelling te maken.

Toneelproductie (volwassenen vanaf 18 jaar)
Voor spelers met lef, die houden van hard werken, willen meedenken en zichzelf durven laten zien op het toneel.

meer info over de audities & inschrijven

Talent
Heb je behoefte aan extra aanbod en verdieping? Dan heeft CKE je heel wat te bieden. Samen met partners als Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Landelijke Oriëntatiecursus Theaterscholen en het Sint-Joriscollege, maken we ons sterk voor talentontwikkeling in Zuidoost-Nederland. Op het gebied van theater bieden we de hierboven genoemde makersgroep voor jongeren met belangstelling voor de kant van theatermaker en de productiegroep, waarin het accent ligt op het verkennen en versterken van de eigen ambities als speler. Daarnaast is er de vooropleiding Theater i.s.m. Fontys voor jongeren vanaf 16 jaar met de ambitie om naar een toneelschool te gaan. Meer informatie vind je hier.

Contactpersoon theater
Coraline Demos, coördinator theater
coraline.demos@cke.nl | (040) 216 32 63

→ bekijk het cursusaanbod

Deel dit met je vrienden via: