Toneelles voor kinderen in Eindhoven

Lijkt toneelles je goed voor de ontwikkeling van jouw zoon of dochter? En zoek je nog een toneelschool voor kinderen in Eindhoven? Dan zit je bij CKE goed. Wij geven toneelles voor kinderen tot en met 12 jaar. Zit er wat voor jouw zoon of dochter tussen? Bekijk hier onze toneellessen voor kinderen.

Een greep uit ons aanbod

Toneelles voor kinderen zorgt voor meer zelfvertrouwen

Wist je dat toneelles heel veel kinderen zorgt voor meer zelfvertrouwen? Je kruipt namelijk in een heel andere rol waardoor je vaak wat losser wordt. Je leert jezelf meer te uiten, door middel van je stem en je lichaamshouding. Daarnaast leer je hoe je met anderen samen tot een geweldig toneelstuk kunt komen. En als je onderling goed kunt samenwerken, zal je zelfvertrouwen ook steeds meer groeien. Geloof ons maar! Bij ons op de toneelschool kunnen kinderen allerlei cursussen volgen. Ze krijgen les van professioneel opgeleide docenten met veel ervaring. De docenten kunnen de kinderen niet alleen de fijne kneepjes van het theatervak bijbrengen; ze weten ook goed om te gaan met alle kinderen. Dat maakt dat onze toneelschool een veilige plek is waar kinderen stap voor stap kunnen ontdekken wie ze zijn en wat ze in hun mars hebben.

Cursus toneel voor kinderen

Op onze toneelschool bieden we toneellessen voor kinderen in groep 4-5-6 en groep 7-8. Daardoor zitten de leerlingen altijd samen met leeftijdsgenootjes, wel zo fijn. De cursussen worden ‘s middags gegeven op een doordeweekse dag. Daarnaast bieden we soms ook korte toneelworkshops aan. In zo’n workshop kan een kind eerst op een laagdrempelige manier proeven of toneel iets voor hem of haar is.

Hoe zien de toneellessen eruit?

Tijdens een toneelcursus gaan we samen op zoek naar avontuur, verwondering, ontroering, magie en spanning. We stappen uit die veilige comfortzone en dagen onszelf uit om lekker gek te doen en in een andere rol te kruipen. Je leert allerlei theatertechnieken en je gaat vooral veel doen. Want: al doende leert men. Niet waar?

Praktische informatie

We willen je graag de kans geven om je kunstzinnige en creatieve vermogens te (blijven) ontwikkelen. We hebben aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen, voor beginners en gevorderden en op verschillende dagen, tijden en locaties. Kies voor een groepscursus voor een heel jaar of kies voor een workshop of korte groepscursus. Kortom, veel keuze en flexibiliteit! . De lessen starten weer in de week van maandag 5 september 2022.

Tip:  Handige zoekfunctie! Gebruik de zoekfunctie op deze pagina. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum.  

Langlopende groepscursussen Theater zijn opgebouwd uit minimaal 15 en maximaal 38 lesweken Schrijf je meteen in voor een jaarcursus of stroom tussentijds in. In het cursusjaar zijn er twee Bruisweekenden, waarin je samen met je docent en andere cursisten werkt aan presentatiemomenten, crossoversen andere initiatieven.Daarnaast zijn er kortlopende cursussen (maximaal 14 lessen) en workshops (1 les). Voor een korte cursus kies je zijn er verschillende startmomenten. Bij de beschrijving van de groepscursus op de website vind je het tarief.

Alle lessen starten in de week van maandag 5 september 2022. In het cursusjaar van 38 lesweken zijn er twee Bruisweekenden, waarin je samen met je docent en andere cursisten werkt aan presentatiemomenten, crossovers en andere initiatieven. Tussentijds instromen bij de  groepscursussen is mogelijk, uiteraard alleen als er nog plaats is.

Twijfel je nog over wat je wilt leren? Of weet je niet zeker of theaterles iets voor jou is? Vraag dan een vrijblijvende proefles aan. Onze docenten helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Voor groepscursussen kun je inschrijven voor een proefles. Wil je daarna de cursus volgen, dan hoef je niets te doen. Was het toch niet wat je verwachtte, dan kun je binnen 48 uur je inschrijving annuleren en betaal je alleen de proefles. De proefles geldt als startdatum van de cursus indien je besluit je voor de groepscursus in te schrijven.

Kijk hier voor het cursusaanbod. Bij elke cursus of workshop vind je de button ‘Inschrijven’. Je kunt alleen online via onze website www.cke.nl inschrijven. Vul het online inschrijfformulier volledig in en klik op de button ‘Inschrijven’ om het formulier te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per mail met een kopie van de ingevulde gegevens. Als je hulp bij je inschrijving nodig hebt, kun je ook tijdens openingstijden bij onze balie terecht.

→  bekijk het cursusaanbod 

We willen je erop wijzen dat onze nieuwe inschrijfvoorwaarden van kracht zijn vanaf het komende cursusjaar 2022-2023. Voor deze nieuwe inschrijfvoorwaarden verwijzen we je naar de pagina met onze inschrijfvoorwaarden.

Meer weten?

Wil jouw zoon of dochter heel graag op theaterles? Meld hem of haar dan gerust aan voor een proefles. Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vraag graag!

Contactformulier