Fotografie cursus in Eindhoven volgen?

Heb je een passie voor fotografie en wil je je vaardigheden graag ontwikkelen? Of ben je nieuw in de wereld van fotografie en wil je de basis leren van fotograferen? Volg dan één van onze fotografie cursussen in Eindhoven! Het hele jaar door bieden we fotografiecursussen, zowel voor beginners als voor gevorderden. In al onze fotografiecursussen ligt het accent op de creatieve en artistieke kant, zonder daarbij de techniek uit het oog te verliezen. Al doende ontdekken!

CKE wil alle inwoners van de Eindhovense regio de kans geven om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Ons motto is: Creativiteit voor iedereen! CKE beschikt over een locatie met ateliers en overige faciliteiten voor de cursisten. De fotografiedocenten van CKE zijn professioneel opgeleid aan kunstvakopleidingen en hebben veel ervaring. CKE biedt een veilige leeromgeving op een prettige locatie en is dichtbij door de centrale ligging in Eindhoven. Daarnaast werkt CKE samen met diverse partijen

Fotograferen voor beginners

Een goede foto maken is meer dan een druk op de knop. Bewust waarnemen is een belangrijk element binnen onze fotografie cursussen voor beginners. Waar ga je staan? Wat laat je in beeld en wat laat je juist weg? Daarnaast krijgen compositie, licht, kleur en vorm ruime aandacht in onze praktische fotografie basiscursussen. Ook werk je in de studio, ga je samen op pad en leer je van alles over de techniek van de digitale camera. In ons cursusaanbod vind je zowel jaarcursussen als korte cursussen en workshops fotografie voor beginners met thema’s zoals portretfotografie, natuurfotografie en spelen met licht.

Daarnaast werk je aan je eigen handtekening: welke zaken typeren jouw foto’s en hoe onderscheid jij je van je collega-fotografen? Kortom, je kunt deze fotografie cursus ook wel zien als één van de fotografie opleidingen in Eindhoven.

Fotocursus voor gevorderden

Heb je al enige ervaring met fotograferen en wil je meer de diepte induiken? Ook dan hebben wij een aantal inspirerende fotografie cursussen in Eindhoven voor jou in petto. Tijdens dergelijke fotografie cursussen voor gevorderden ontdek je jouw stijl: wat wil je in beeld brengen en wat is het verhaal achter je foto’s?

Fotograferen is een hobby die je vaak in je eentje uitoefent. Daarom kan het wel eens fijn zijn om je ideeën, gedachten en technieken uit te wisselen met andere fotografen. Hier kun je samen met een groep je ideeën, gedachten en technieken uitwisselen en leer je verder kijken dan het beeld.

Korte cursus of workshop fotografie in Eindhoven volgen?

Naast de jaarcursussen bieden we inspirerende korte cursussen en fotografie workshops in Eindhoven aan voor fotografen van allerlei niveaus. Deze korte cursussen fotografie zijn ingedeeld in thema’s en omvatten maximaal 14 lessen. In fotografie workshops ligt de nadruk op de praktijk. Je gaat intensief met één onderwerp aan de slag. Denk dan bijvoorbeeld aan een workshop portretfotografie, natuurfotografie, pinhole fotografie, complexe lichtsituaties of esthetisch naakt.

Tip:  Handige zoekfunctie! Gebruik de zoekfunctie op deze pagina. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum.

Praktische informatie

We willen je graag de kans geven om je kunstzinnige en creatieve vermogens te (blijven) ontwikkelen. We hebben aanbod voor jongeren en volwassenen, voor beginners en gevorderden en op verschillende dagen, tijden en locaties. Kies voor een groepscursus voor een heel jaar of kies voor een workshop of korte groepscursus. Kortom, veel keuze en flexibiliteit! 

Tip:  Handige zoekfunctie! Gebruik de zoekfunctie op deze pagina. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum.   

Langlopende groepscursussen Fotografie zijn opgebouwd uit minimaal 15 en maximaal 38 lesweken Schrijf je meteen in voor een jaarcursus of stroom tussentijds in. Daarnaast zijn er kortlopende cursussen (maximaal 14 lessen) en workshops (1 les). Voor een korte cursus zijn er verschillende startmomenten. Bij de beschrijving van de groepscursus op de website vind je het tarief.

Twijfel je nog over welke cursus je wilt volgen? Of weet je niet zeker of fotografieles iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. Onze docenten helpen je graag bij het maken van een goede keuze. 

Kijk hier voor het cursusaanbod. Bij elke cursus of workshop vind je de button ‘Inschrijven’. Je kunt alleen online via onze website www.cke.nl inschrijven. Vul het online inschrijfformulier volledig in en klik op de button ‘Inschrijven’ om het formulier te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per mail met een kopie van de ingevulde gegevens. Als je hulp bij je inschrijving nodig hebt, kun je ook tijdens openingstijden bij onze balie terecht.

→  bekijk het cursusaanbod 

We willen je erop wijzen dat onze nieuwe inschrijfvoorwaarden van kracht zijn vanaf het komende cursusjaar. Voor deze nieuwe inschrijfvoorwaarden verwijzen we je naar de pagina met onze inschrijfvoorwaarden.

Neem contact op

Neem contact op met de cursistenadministratie. Kijk voor alle contactgegevens op www.cke.nl/contact.
 

Contactformulier

Maak kennis met CKE