Fotografie cursus in Eindhoven

→ bekijk het cursusaanbod

In onze fotografiecursussen ligt het accent op de creatieve en artistieke kant, zonder daarbij de techniek uit het oog te verliezen. Al doende ontdekken!

Basiscursus

Een goede foto maken is meer dan een druk op de knop. Bewust waarnemen is een belangrijk element in de cursussen. Waar ga je staan? Wat komt erop en wat laat je weg? Compositie, licht, kleur en vorm krijgen ruim aandacht in de praktische basiscursus. Ook werk je in de studio, ga je samen op pad en is er ruimte voor de techniek van de digitale camera.

Vervolgcursus
In de vervolgcursus duik je meer de diepte in. Wat is jouw fotografie, jouw stijl? Heb je al een ‘handschrift’ of kun je dat ontwikkelen?

Fotogroep
De fotogroep is voor (ver)gevorderde fotografen. De lessen zijn leuk, spannend, dynamisch en creatief en worden in blokken gegeven door drie verschillende docenten.

Workshops en korte cursussen
Naast de jaarcursussen bieden we inspirerende workshops aan voor fotografen van alle niveaus. Deze korte themaworkshops omvatten 3 tot 5 lessen, waarin de nadruk op de praktijk ligt. Je gaat intensief met één onderwerp aan de slag, zoals portret, natuur, pinhole, complexe lichtsituaties of esthetisch naakt.

Vragen?
Coraline Demos, teamleider fotografie
coraline.demos@cke.nl| (040) 216 32 26

→ bekijk het cursusaanbod

Deel dit met je vrienden via: