Musicalschool in Eindhoven gezocht?

Zing, dans en acteer de sterren van de hemel! Bij musical draait het om de magische combinatie van de vakken zang, dans en spel. Wees niet bang voor een lach en een traan, een schreeuw, een hoge toon of een zweefsprong. Heb je een beetje koudwatervrees? Binnen onze musicalschool in Eindhoven helpen wij je over de drempel! Of je nu jong of oud bent, beginnend of ervaren: er is een uitdagende musical cursus voor iedereen. Benieuwd naar onze musicallessen? Ontdek ons aanbod!

CKE wil alle inwoners van de Eindhovense regio de kans geven om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Ons motto is: Creativiteit voor iedereen! CKE beschikt over een locatie met theaterzalen, dansstudio’s en overige faciliteiten voor de cursisten. De musicaldocenten van CKE zijn professioneel opgeleid aan kunstvakopleidingen en hebben veel ervaring. CKE biedt een veilige leeromgeving op een prettige locatie en is dichtbij door de centrale ligging in Eindhoven. Daarnaast werkt CKE samen met diverse partijen.

Een greep uit ons aanbod

Musicalles in Eindhoven volgen

Dol op zingen, dansen én acteren? Volg dan een van onze musicallessen! Als musicalschool in Eindhoven bieden we een breed en kwalitatief aanbod musicallessen voor kinderen, jongeren én volwassenen. Binnen de meeste musicallessen heb je de mogelijkheid om kennis te maken met musical, je te oriënteren of je te verdiepen in musical. Kortom: iedereen is welkom en krijgt de mogelijkheid om - in een veilige leeromgeving - zijn of haar talenten te ontdekken of verder te ontwikkelen.

Bovendien zijn onze musicaldocenten samen een sterk team en hebben we samen met de musicalsterren in de dop al diverse semiprofessionele producties ontwikkeld en opgevoerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kindermusicalproductie ‘Minoes’ of de jongerenmusicalproductie ‘Cabaret’?

Heb je een zoon en/of dochter die dol is op musical? Dan is onze musicalles voor kinderen en jongeren zeker geschikt. Zo is er Musical Kids, speciaal voor de allerjongsten in groep 2 en 3. Verder zijn er basis- en vervolgcursussen Musical voor kinderen van alle basisschoolgroepen. Deze musicallessen voor kinderen zijn ingedeeld op groep 3 t/m 8. Is jouw zoon of dochter al wat ouder? Dan zijn onze musicallessen voor jongeren vast en zeker een schot in de roos.

Tip:  Handige zoekfunctie! Gebruik de zoekfunctie op deze pagina. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum.  

Wat houden de eindpresentaties en musicalproducties in?

Iedere musicalgroep werkt binnen de lesweken toe naar een eindpresentatie. Deze leuke voorstelling zet je samen je docent in elkaar. Vervolgens voeren jullie de eindpresentatie op voor de ouders van de alle kinderen en jongeren. Musical bestaat uit drie disciplines: zang, dans en acteren. In het toewerken naar de eindpresentatie worden deze disciplines geïntegreerd en heb je een aantal weken meer dan een docent per les. Iedere les wordt er gewerkt aan 2 disciplines. Zo heb je bijvoorbeeld eerst dans en daarna zang, de week daarna wisselt het dan weer af met spel.

Terug van weggeweest! We gaan we weer musical maken met volwassenen. In een kortere cursussen ga je met elkaar zingen, spelen en dansen. Dit doen we in een groep, vertrouwd met elkaar. Genieten van een gezamenlijke passie even het relaas van de dag vergeten!

Praktische informatie

We willen je graag de kans geven om je kunstzinnige en creatieve vermogens te (blijven) ontwikkelen. We hebben aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen, voor beginners en gevorderden en op verschillende dagen, tijden en locaties. Kies voor een groepscursus voor een heel jaar of kies voor een workshop of korte groepscursus. Kortom, veel keuze en flexibiliteit! 

Tip: Handige zoekfunctie!  Gebruik de zoekfunctie op www.cke.nl/cursussen-en-workshops. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum.

Langlopende groepscursussen Musical zijn opgebouwd uit minimaal 15 en maximaal 38 lesweken Schrijf je meteen in voor een jaarcursus of stroom tussentijds in. In het cursusjaar zijn er twee Bruisweekenden, waarin je samen met je docent en andere cursisten werkt aan presentatiemomenten, crossoversen andere initiatieven. Daarnaast zijn er kortlopende cursussen (maximaal 14 lessen) en workshops (1 les). Bij de beschrijving van de groepscursus op de website vind je het tarief.

Twijfel je nog over wat je wilt leren? Of weet je niet zeker of musicalles iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. Onze docenten helpen je graag bij het maken van een goede keuze. 

Kijk hier voor het cursusaanbod. Bij elke cursus of workshop vind je de button ‘Inschrijven’. Je kunt alleen online via onze website www.cke.nl inschrijven. Vul het online inschrijfformulier volledig in en klik op de button ‘Inschrijven’ om het formulier te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per mail met een kopie van de ingevulde gegevens. Als je hulp bij je inschrijving nodig hebt, kun je ook tijdens openingstijden bij onze balie terecht.

We willen je erop wijzen dat onze nieuwe inschrijfvoorwaarden van kracht zijn vanaf het komende cursusjaar. Voor deze nieuwe inschrijfvoorwaarden verwijzen we je naar de pagina met onze inschrijfvoorwaarden.

Neem contact op

Neem contact op met de cursistenadministratie. Kijk voor alle contactgegevens op www.cke.nl/contact.

Contactformulier

Maak kennis met CKE