Toneelles voor volwassenen in Eindhoven

Sta je graag op de bühne en ben je op zoek naar een geschikte toneelschool voor volwassenen? Stap gerust eens binnen bij CKE in Eindhoven. Wij bieden namelijk onder andere toneelles voor volwassenen. Van cabaret tot improvisatie: er is voor ieder wat wils. Bekijk hier onze toneellessen voor volwassenen.

Een greep uit ons aanbod

Breed scala aan toneelcursussen voor volwassenen

Sta je graag samen met een groep in de spotlights? Of wil je juist in je eentje schitteren op het podium? Het is allemaal mogelijk bij ons op de toneelschool voor volwassenen. Op onze website zie je tal van toneellessen. Denk bijvoorbeeld aan de cabaret-cursussen waarin je alle elementen van stand-up comedy leert. Ook geven we ‘De vloer op’-cursussen waarin de focust voornamelijk op improvisatie ligt. Wil je liever met een hele groep toewerken naar een grootschalige productie? Schrijf je dan in voor een van onze andere toneellessen voor volwassenen. Sta je liever achter coulissen en is theater maken jouw droom? Dan is onze regiecursus een schot in de roos. Deze cursus is geschikt voor volwassenen die meer willen leren over regisseren. Ervaring is hiervoor niet vereist; als je maar veel interesse hebt op dit vlak. Kortom: tijdens onze toneellessen voor volwassenen word je flink uitgedaagd om alles uit jezelf te halen. Hierbij worden je fantasie en creativiteit weer goed wakker geschud. Maar onthoud ook: plezier staat voorop!

Toneelles voor beginners én gevorderden

Denk je nu: ‘Het lijkt me super leuk om toneel te spelen, maar ik heb totaal geen ervaring’? Geen probleem! Iedere volwassene kan bij onze toneelschool in Eindhoven terecht: of je nu een beginnende of een gevorderde toneelspeler bent. Iedere cursus is afgestemd op een specifieke doelgroep, dus lees de informatie per cursus goed door.

Hoe ziet een gemiddelde toneelles eruit?

Tijdens de toneellessen geef je veel van jezelf bloot. Samen met je cursusgenoten ga je op zoek naar emotie, spanning, confrontatie… Je wordt uitgedaagd om uit je veilige comfortzone te stappen. Al snel zul je merken dat je steeds meer durft en doet! Toneelspelen draagt dan ook zeker bij aan je zelfvertrouwen en je assertiviteit.

Praktische informatie

We willen je graag de kans geven om je kunstzinnige en creatieve vermogens te (blijven) ontwikkelen. We hebben aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen, voor beginners en gevorderden en op verschillende dagen, tijden en locaties. Kies voor een groepscursus voor een heel jaar of kies voor een workshop of korte groepscursus. Kortom, veel keuze en flexibiliteit! 

Tip:  Handige zoekfunctie! Gebruik de zoekfunctie op deze pagina. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum.  

Langlopende groepscursussen Theater zijn opgebouwd uit minimaal 15 en maximaal 38 lesweken Schrijf je meteen in voor een jaarcursus of stroom tussentijds in. In het cursusjaar zijn er twee Bruisweekenden, waarin je samen met je docent en andere cursisten werkt aan presentatiemomenten, crossoversen andere initiatieven.Daarnaast zijn er kortlopende cursussen (maximaal 14 lessen) en workshops (1 les). Voor een korte cursus kies je zijn er verschillende startmomenten. Bij de beschrijving van de groepscursus op de website vind je het tarief.

Twijfel je nog over wat je wilt leren? Of weet je niet zeker of theaterles iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. Onze docenten helpen je graag bij het maken van een goede keuze. 

Kijk hier voor het cursusaanbod. Bij elke cursus of workshop vind je de button ‘Inschrijven’. Je kunt alleen online via onze website www.cke.nl inschrijven. Vul het online inschrijfformulier volledig in en klik op de button ‘Inschrijven’ om het formulier te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per mail met een kopie van de ingevulde gegevens. Als je hulp bij je inschrijving nodig hebt, kun je ook tijdens openingstijden bij onze balie terecht.

→  bekijk het cursusaanbod 

We willen je erop wijzen dat onze nieuwe inschrijfvoorwaarden van kracht zijn vanaf het komende cursusjaar. Voor deze nieuwe inschrijfvoorwaarden verwijzen we je naar de pagina met onze inschrijfvoorwaarden.

Meer weten?

Heb je al een toneelles op het oog en wil je ontdekken of het iets voor jou is? Vraag dan een vrijblijvende proefles aan, zodat je op je gemak kunt bekijken of een theatercursus wat voor jou is.

Contactformulier