Dans

→ bekijk het cursusaanbod

Het aanbod van onze dansschool is heel divers: klassiek, modern, streetdance/hiphop, jazz, improvisatie, Danslab, choreo, peuter-, kleuter- en kinderdans... bijna te veel om op te noemen! Volop keuze dus voor kinderen, jongeren en volwassenen. Om een tijdje te proberen of om je verder te ontwikkelen - wat bij jou past.

Open lesweek en proeflessen
Aan het begin van het seizoen houden we open lesweken zodat je de kans hebt om te proeven van de verschillende dansvormen bij CKE. Je bent dan in alle lessen van harte welkom om vrijblijvend mee te doen. Ook gedurende het seizoen kun je natuurlijk altijd een proefles volgen.

Dansdagen en projecten
We organiseren met regelmaat dansdagen en projecten zoals een peuter-, kleuter- of kinderdansdag, vakantieproject Vakantiekriebels (een combinatie van dans, theater, musical en beeldende kunst) en choreografieprojecten voor jongeren. Eens per jaar organiseren we ook het Open Podium voor deelnemers van binnen én buiten CKE. Naast dans in uiteenlopende stijlen is er ook beeldende kunst, muziek, theater en gesproken woord.

2016 - Dansvoorstelling Onder constructie
Klik voor een foto-impressie van de dansvoorstelling 'Onder constructie' in het Parktheater (juni 2016). Elke drie jaar maken we samen met alle cursisten een grote dansproductie.

Talent
Voor kinderen en jongeren met een bijzondere aanleg voor dans die méér willen, hebben we de Talentklas (groep 5 t/m 8) en Talentstroom (vanaf 12 jaar). Ook werken we intensief samen met het Sint-Joriscollege binnen het project KunstKlas. Meer informatie over talentontwikkeling bij CKE vind je hier.

Partneraanbod
We werken samen met verschillende partners die bijzonder aanbod hebben op dansgebied, zoals Qigong, salsa, zumba, beyond ballet en Indiase dans.

Balans door dans
Speciaal voor mensen met de diagnose ziekte van Parkinson is er Balans door dans. Plezier beleven in het actief bezig zijn met dans en muziek, zonder dat het er toe doet of je het ‘goed’ doet.

Kledingadvies
Voor elke dansvorm en leeftijdscategorie gelden specifieke kledingadviezen. Bekijk hier wat voor jou of jouw kind van toepassing is.

Vragen?
Nicole Mokveld, teamleider dans
nicole.mokveld@cke.nl | (040) 216 32 18

→ bekijk het cursusaanbod

Deel dit met je vrienden via: