Goed om te weten:

Tarieven 
Onderstaande tarieven gelden met ingang van seizoen 2021-2022 (lessen vanaf 6 september 2021). Het cursusjaar is 38 lesweken, bestaat uit drie blokken inclusief twee projectweken. Alle tarieven zijn voor jongeren tot 21 jaar vrijgesteld van BTW. Voor volwassenen vanaf 21 jaar zijn alle tarieven inclusief 21% BTW.

Voor individuele muzieklessen hanteren we een tarief per les, afhankelijk van het aantal lesminuten. Voor een heel jaar zijn dat 38 lessen als je wekelijks les hebt of 19 lessen als je tweewekelijks les hebt. We bieden voor individuele muzieklessen  30 minuten per week, 20 minuten per week of 30 minuten per twee weken aan. Andere lesminuten zijn helaas niet  mogelijk. Als je later in het cursusjaar instapt, wordt de prijs berekend op basis van het werkelijke aantal lessen.

Samenspel en samenzang zijn maximaal 38 lessen. Als je later instapt, wordt de prijs berekend op basis van het werkelijke aantal lessen.  Bij de beschrijving van de groepscursus op de website vind je het tarief.

Voor het leren van de Muziektheorie en het doen van muziekexamen schrijf je je apart in. Meer informatie hierover staat op de themapagina Muziekexamens.

De 10-lessenkaarten voor 30 minuten individuele muziekles zijn bedoeld voor gevorderden of leerlingen met een specifieke leervraag. De 10-lessenkaart is gedurende het cursusjaar van aanschaf geldig. Dat betekent dat niet gebruikte lessen van de 10 lessenkaarten aan het einde van het cursusjaar vervallen. Vanaf april 2022 is het mogelijk om een 5-lessenkaart voor 30 minuten individuele muziekles aan te schaffen voor de rest van het nog lopende cursusjaar. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor de  10-lessenkaarten. Kijk voor alle voorwaarden van de 10-lessenkaarten bij de inschrijfvoorwaarden.

Inschrijfvoorwaarden cursusjaar 2021-2022
We willen je er op wijzen dat onze nieuwe inschrijfvoorwaarden van kracht zijn vanaf het komende cursusjaar 2021-2022. Hiervoor verwijzen we je naar de pagina met onze inschrijfvoorwaarden

2% Betalingskorting betaling ineens individuele cursus of langlopende groepscursus
Als je ervoor kiest om ineens je volledige cursusgeld van een individuele cursus of een langlopende groepscursus (na aftrek van een eventuele huishoudenskorting) te betalen, dan ontvang je 2% betalingskorting op het totale bedrag. Deze betalingskorting is niet van toepassing op kortlopende groepscursussen of workshops en op langlopende cursussen waar je minder dan 30 lessen voor de rest van het cursusjaar kunt volgen. 

Zie de inschrijfvoorwaarden.

Huishoudenskorting
Volg jij of iemand uit jouw huishouden (bijvoorbeeld jouw partner of kind) meerdere cursussen of workshops bij CKE? Dan ontvang je eenmaal per huishouden 5% korting op de goedkoopste cursus of workshop met een minimale prijs van € 125. Leden van een huishouden wonen op hetzelfde adres. De huishoudenskorting wordt eenmaal per cursusjaar gegeven. Het is niet mogelijk om meerdere kortingen te stapelen.

Reductieregelingen/ondersteuning
Als je om financiële redenen geen gebruik kunt maken van het aanbod van CKE, dan zijn er onder bepaalde voorwaarden mogelijkheden voor ondersteuning. Meer informatie is te vinden op www.cke.nl/korting.

KINDEREN & JONGEREN (tot 21 jaar): lessen op een instrument en zang, tarieven vrijgesteld van BTW Tarief per les
20 minuten (individueel) per week (38 lessen) € 19,-
30 minuten (individueel) per week (38 lessen) € 28,-
30 minuten (individueel) per twee weken (19 lessen) € 28,-
   
10-lessenkaart 30 minuten (gevorderden, in overleg) € 29,-
   
Proefles 30 minuten (individueel) € 20,-
   
Instapcursus 30 minuten (individueel) per week (10 lessen) € 28,-
   
Cursus Muziektheorie A/B/C/D - tarief in totaal voor 10 lessen inclusief examen € 86,-
Theorie-examen A/B/C/D - tarief per examen € 25,-
Praktijkexamen A/B/C/D – tarief per examen  € 43
Praktijkexamen A/B/C/D voor externen (geen cursist bij CKE) – tarief per examen € 69,-
Talentstroom

meer informatie

Bij de beschrijving van de groepscursus, samenspel of samenzang op de website vind je het tarief.

 

VOLWASSENEN (21+): lessen op een instrument en zang, tarieven inclusief 21% BTW Tarief per les inclusief BTW
20 minuten (individueel) per week (38 lessen) € 23,-
30 minuten (individueel) per week (38 lessen) € 34,-
30 minuten (individueel) per twee weken (19 lessen) € 34,-
   
10-lessenkaart 30 minuten (gevorderden, in overleg) € 35,-
   
Proefles 30 minuten (individueel) € 25,-
   
Instapcursus 30 minuten (individueel) per week (10 lessen) € 34,-
   
Cursus Muziektheorie A/B/C/D – tarief in totaal voor 10 lessen inclusief examen € 105,-
Theorie-examen A/B/C/D – tarief per examen € 30,-
Praktijkexamen A/B/C/D – tarief per examen € 52,-
Praktijkexamen A/B/C/D voor externen (geen cursist bij CKE) – tarief per examen € 82,-

Bij de beschrijving van de groepscursus, samenspel of samenzang op de website vind je het tarief.