Wij willen alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans bieden om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Dat doen we met veel passie en energie en voor jong en oud. Samen met onze partners werken we aan vele projecten en activiteiten in de Eindhovense regio. Je ziet ons in buurten en wijken, op scholen en zorginstellingen en natuurlijk in ons pand aan de Pastoor Petersstraat. Help jij mee om onze missie te bereiken?  


Om onze strategische pijlers cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie verder vorm te geven, zoeken we een verbindende, ondernemende en resultaatgerichte 
Manager Services (0,8 fte)
voor de nieuwe afdeling Services.

Wat doet CKE? 

CKE houdt zich bezig met cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie. We zijn trots op de tientallen mooie projecten die we in de buurten en wijken hebben opgezet. Zoals Koning voor 1 DagHartenjagers en Burst your Bubble. Samen met partners als Vitalis Woonzorg Groep, Woonbedrijf en dak- en thuislozen organisatie Neos werken we ook aan langer lopende programma’s. Wij zijn het aanspreekpunt voor de ruim 100 amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars in Eindhoven. Zo organiseren we de Dag van de Amateurkunst en verstrekken wij financiering aan Amateurkunstverenigingen. 

Op bijna alle basis- en middelbare scholen in Eindhoven en regio verzorgen onze docenten kunstlessen en kunstprojecten. Hiermee bereiken we jaarlijks 20.000 kinderen en jongeren. Daarnaast biedt CKE een ruime keuze in allerlei cursussen en workshops voor de vrije tijd in alle kunstdisciplines. Ieder jaar hebben we zo’n 5.000 cursisten (kinderen, jongeren en volwassen) die hun creativiteit ontwikkelen. Kijk hier voor een sfeerimpressie: Ervaar jouw CKE

In ons pand aan de Pastoor Petersstraat werk jij (als we straks weer open mogen) in een creatieve en levendige omgeving met exposities, waar popbands aan het jammen zijn, een drama-les de gang doorkruist, een schoolklas zich uitleeft met een graffiti workshop, een amateurkoor repeteert en iemand spontaan op de vleugel bij Café C speelt. Onze pay-off is dan ook: Creativiteit voor iedereen. 


Hoe ziet jouw dag eruit?

De ene dag bespreek je het meerjaren onderhouds- en investeringsplan met het managementteam en de andere dag adviseer je de directeur bij de samenwerking met de nieuwe horecapartner. Je helpt één van je beheerders bij een vraag over de afspraken met het schoonmaakbedrijf en je maakt samen met een andere beheerder een voorstel over het voorraadbeheer van materialen en instrumenten. Je bent verantwoordelijk voor het contract management van de uitbestede IT-, schoonmaak- en horecadiensten. Jouw collega’s ondersteun je met goede facilitaire en IT kennis, zodat er gedegen besluiten worden genomen. Je hebt oog voor alle verschillende gebruikers en doelgroepen die in het pand van CKE samenkomen. Samen met je team optimaliseer je de facilitaire en IT processen op een effectieve en efficiënte manier. En tussendoor word je geroepen door een enthousiaste docent of je het leuk vindt om een eindpresentatie van een workshopdag van een school te bekijken en zit je ineens in de concertzaal te genieten van een mooi optreden. Je voert contractonderhandelingen met leveranciers en houdt tussentijds de voortgang van de opbouw voor een groot event in de gaten. Je coacht je team voor een goede en kwalitatieve uitvoering van alle facilitaire en IT taken binnen CKE. Aan het einde van de dag ga je gauw naar je docent voor je drum-les. Je hebt namelijk als medewerker bij CKE ook nog personeelskorting.

Hoe ziet de afdeling Services eruit?

Bij CKE werken ruim 100 medewerkers, 20 vrijwilligers en vele freelance docenten, makers en ontwerpers. We werken samen met vele partners in het maatschappelijke en culturele veld. Bij CKE kennen we lijn- en stafafdelingen, waarbij de lijnafdeling Kunst & Creativiteit ondersteund wordt door de stafafdelingen Projectorganisatie & Advies, Marketing & Communicatie, Finance & Control en Services. Services is een nieuwe afdeling, die voorheen als onderdeel van de tak Bedrijfsvoering was ingericht. Services adviseert en ondersteunt de lijn- en stafafdelingen op het gebied van facility management en IT. De Manager Services is leidinggevende van de beheerders en is verantwoordelijk voor het contract management van de uitbestede IT, schoonmaak- en horecadiensten. Tevens ben je lid van het managementteam. Je rapporteert aan de directeur-bestuurder.  

Wat ga je het eerste jaar doen?

Je gaat als Manager Services deze afdeling verder ontwikkelen. Jouw belangrijkste taak is het verder inrichten van kwalitatieve, effectieve en efficiënte processen op het gebied van facility management en IT. Samen met de directeur ga je op zoek naar een nieuwe horecapartner voor CKE. We zoeken een sociale ondernemer die mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt begeleidt naar een baan als kok, gastheer/gastvrouw, facilitair medewerker, evenement medewerker of baliemedewerker. Je bent betrokken bij de contractonderhandelingen hiervoor en bouwt vervolgens samen met deze sociale ondernemer aan een structurele samenwerking. Je adviseert en ondersteunt je collega’s van de verschillende afdelingen in facilitaire en IT zaken en begrijpt dat hun passie bij kunst & creativiteit ligt. Daarom is het belangrijk dat je een facilitaire HBO-opleiding hebt afgerond. Je gaat je eigen medewerkers begeleiden en coachen en gaat samen met het MT aan de slag met het realiseren van de strategie en het beleid. Je vindt het leuk om zaken op te pakken, te organiseren en resultaten te behalen. Je begrijpt de complexe bezoekersstromen van een culturele instelling met diverse doelgroepen en gebruikers van het pand, van cursisten tot zakelijke netwerken, van amateurkunstverenigingen tot een groot benefietdiner en van medewerkers en vrijwilligers tot verschillende leveranciers. Je kijkt er naar uit om in deze creatieve omgeving jouw eigen talenten in te zetten en zo bij te dragen aan de missie van CKE! 

Wat is je functieprofiel?

Als je meer wilt weten over je taken, functie-eisen, competenties en werkzaamheden, dan kun je hier je functieprofiel bekijken.  

Wat vinden wij belangrijk voor onze nieuwe collega?

  • Een relevante HBO-opleiding (Facility Management, Business IT & Management, etc.) 
  • Actuele kennis en ervaring in het vakgebied Facility Management en IT 
  • Resultaatgericht, samenwerkend en oog voor kwaliteit 
  • Ambitie om te willen investeren en te leren in een leuke creatieve omgeving

Wat bieden wij?

  • Voor de arbeidsvoorwaarden is de CAO Kunsteducatie van toepassing (www.cultuurconnectie.nl). Het salaris bedraagt maximaal €4.361, = bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) (schaal 10).  
  • We bieden een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.  

Wil je nog meer weten over CKE? 

Kijk dan vooral op onze website www.cke.nl en onze social media kanalen.
Onder het kopje Bestuur en Beleid vind je meer relevante verslagen.  

Wil je nog meer weten over de functie?

Dan kun je contact opnemen met onze Personeels- en Salarisadministrateur Kayleigh Beekx. Zij is te bereiken op 06-37456119.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Dan nodigen wij jou uit om jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 13 mei 2021 per e-mail te sturen naar sollicitatie@cke.nl. De gesprekken met geselecteerde kandidaten vinden plaats op 19 mei 2021.  

Een printvriendelijke versie van deze vacature vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.