Deskundigheidsbevordering en teamondersteuning

CKE biedt op verschillende manieren ondersteuning aan voor scholen en schoolteams.

Lesmethodes
Voor kunstonderwijs zijn verschillende (online) methodes op de markt, zoals bijv. Moet je doen met lessen in alle disciplines en Eigenwijs digitaal (muziek). CKE kan u helpen hieruit een keuze te maken en de methode samen met u te implementeren. Onze kunstvakdocent kan voorbeeldlessen geven, een leerkracht coachen in de les of tijdens een overlegmoment de aanpak bespreken. Ook kunnen we een project vormgeven dat bij uw methode aansluit.

Teamondersteuning
CKE kan een studiedag of teambuildingdag invullen met creatieve workshops. Hierbij kan de aansluiting met de gekozen methode gemaakt worden.

Scholing
Leerkrachten kunnen zich daarnaast individueel of met (een deel van) het schoolteam in alle kunstdisciplines laten bijscholen door vakdocenten van CKE. Er zijn trainingen ontwikkeld voor de kunstvakken beeldend en muziek.

Voor muziek gaat het om:

Voor beeldend:

Voor musical:

 

Voor muziek en beeldend zijn ook vervolgtrainingen mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Interesse? Inschrijven kan op ieder moment; de betreffende workshops gaan door op het moment dat er voldoende aanmeldingen zijn. Voor inschrijving kunt u een mail sturen naar Dinie van Rossum (zie hieronder).

Doorlopende leerlijnen
Zowel landelijk als in Eindhoven wordt steeds meer het belang van het werken met doorlopende leerlijnen erkend, met name in het primair onderwijs. 

Informatie & contact

Deel dit met je vrienden via: