Dansles voor ouderen in Eindhoven

Zoek je een leuke dansles voor ouderen? Stap dan eens binnen bij CKE in Eindhoven. Op onze dansschool kun je diverse danslessen voor volwassenen volgen. Wat dacht je van moderne dans, klassiek ballet, streetdance of jazz dance? Het is aan jou. Nu al zin om te dansen? Wacht niet langer en bekijk ons aanbod danslessen voor volwassenen.

Een greep uit ons aanbod

Voordelen van dansen voor volwassenen

Dansen kan voor volwassenen heel ontspannend werken. Heb je een drukke werkdag achter de rug en wil je je zinnen verzetten? Met dansles voor ouderen kun je je energie kwijt en heerlijk loskomen. Het is daarnaast een goede manier om aan je conditie te werken en om nieuwe sociale contact op te doen. Plezier en saamhorigheid staan centraal. Kortom: er zijn volop voordelen van dansen voor volwassenen! Welke dansstijl lijkt jou het leukste? Klassieke dans of jazz dance? Of juist hiphop of streetdance? Er is voor ieder wat wils. Op onze website vind je veel verschillende danscursussen die zich specifiek richten op ouderen en volwassenen. Iedereen is welkom in onze dansschool voor volwassenen, ongeacht je ervaring of niveau.

Dansles voor ouderen

Gedurende het hele jaar kunnen volwassenen bij CKE terecht voor diverse jaarcursussen en korte cursussen. Onze danslessen vinden voornamelijk plaats in de avonduren en worden vaak wekelijks gegeven. Wil je eerst ontdekken of een bepaalde dansstijl bij jou past? Volg dan één van onze korte danscursussen voor volwassenen.

Bijzonder: dansen voor ouderen

Wij geloven er sterk in dat kunst en cultuur bijdragen aan het welzijn van ouderen. Dit geldt ook voor dansen en bewegen op muziek. Daarom biedt CKE regelmatig een speciale dansles voor ouderen. Zo bieden wij Balans door Dans: dansles voor ouderen (en jongeren) met de diagnose Parkinson, MS, reuma of Niet Aangeboren Hersenletsel. 

Praktische informatie

We willen je graag de kans geven om je kunstzinnige en creatieve vermogens te (blijven) ontwikkelen. We hebben aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen, voor beginners en gevorderden en op verschillende dagen, tijden en locaties. Kies voor een groepscursus voor een heel jaar of kies voor een workshop of korte groepscursus. Kortom, veel keuze en flexibiliteit!. 

Tip:  Handige  zoekfunctie!  Gebruik de zoekfunctie op deze pagina. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum.

Langlopende groepscursussen dans zijn opgebouwd uit minimaal 15 en maximaal 38 lesweken. Schrijf je meteen in voor een jaarcursus of stroom tussentijds in. In het cursusjaar zijn er twee Bruisweekenden, waarin je samen met je docent en andere cursisten werkt aan presentatie- of voorspeelmomenten, crossovers, examens en andere initiatieven. Daarnaast zijn er kortlopende cursussen (maximaal 14 lessen) en workshops (1 les). Voor een korte cursus zijn er verschillende startmomenten.Bij de beschrijving van de groepscursus op de website vind je het tarief.

Twijfel je nog over wat je precies wilt leren? Of weet je niet zeker of beeldende kunst iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. Onze docenten helpen je graag bij het maken van een goede keuze. 

Kijk hier voor het cursusaanbod. Bij elke cursus of workshop vind je de button ‘Inschrijven’. Je kunt alleen online via onze website www.cke.nl inschrijven. Vul het online inschrijfformulier volledig in en klik op de button ‘Inschrijven’ om het formulier te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per mail met een kopie van de ingevulde gegevens. Als je hulp bij je inschrijving nodig hebt, kun je ook tijdens openingstijden bij onze balie terecht.

We willen je erop wijzen dat onze nieuwe inschrijfvoorwaarden van kracht zijn vanaf het komende cursusjaar. Voor deze nieuwe inschrijfvoorwaarden verwijzen we je naar de pagina met onze inschrijfvoorwaarden.

Meer weten?

Zoek je een dansschool voor volwassenen in Eindhoven? Maak dan kennis met CKE. Stap gewoon eens vrijblijvend binnen. Wil je op voorhand al meer informatie over onze danscursussen voor volwassenen en ouderen? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden je vraag graag!

Contactformulier