Poplokalen / repetitieruimtes

Op zoek naar een repetitieruimte voor jouw band? De poplokalen op de eerste verdieping zijn in 2022 volledig vernieuwd. CKE is er voor iedereen. Dat betekent dat deze ruimtes worden verhuurd aan bands, muzikanten, singer-songwriters. Van jong tot oud. En van beginnende amateurs tot ver gevorderde muzikanten. 

Poplokaal 101 

Deze ruimte is professioneel akoestisch uitgemeten en zorgvuldig ingericht met akoestische panelen aan de wand. Daarnaast heeft deze ruimte airconditioning, sfeervolle verlichting en een ruime hoeveelheid wandcontactdozen. Een box in box met daglicht en studiokwaliteit geluid!

Aantal: max. 6 muzikanten

Poplokaal 102

Deze ruimte is professioneel akoestisch uitgemeten en zorgvuldig ingericht met akoestische panelen aan de wand. Daarnaast heeft deze ruimte airconditioning, sfeervolle verlichting en een ruime hoeveelheid wandcontactdozen. Een box in box met daglicht en studiokwaliteit geluid! 

Aantal: max. 6 muzikanten

Muzieklokaal 118 

Dit muzieklokaal is professioneel akoestisch uitgemeten en zorgvuldig ingericht. Daarnaast heeft deze ruimte daglicht, sfeervolle verlichting en een ruime hoeveelheid wandcontactdozen. Ruimte 118 kan ook gebruikt voor (muziek) workshops, inspiratie sessies, trainingen, of brainstormsessie voor kleine groepen. 

Aantal: max. 7 personen

Poplokaal 120

Deze ruimte is professioneel akoestisch uitgemeten en zorgvuldig ingericht met akoestische panelen aan de wand. Daarnaast heeft deze ruimte airconditioning, sfeervolle verlichting en een ruime hoeveelheid wandcontactdozen.  Een box in box met daglicht en studiokwaliteit geluid!

Aantal: max. 6 muzikanten