Vergaderruimten

Er zijn in totaal 4 vergaderruimten beschikbaar bij CKE. Op de begaande grond bevindt zich een kleine vergaderruimte (maximaal 8 personen). Op de tweede verdieping zijn drie vergaderruimtes (maximaal 8 tot 20 personen). De vergaderruimten zijn geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, workshops, break-out ruimte of inspiratie-sessies. Je kunt deze los van elkaar reserveren of in combinatie met een van de andere ruimtes.

Ruimte 005 

Deze intieme vergaderkamer bevindt zich op de begaande grond. De ruimte is geschikt voor een klein gezelschap voor bijvoorbeeld een vergadering, boardmeeting of als break-out ruimte tijdens seminar. Bij concerten kan ruimte 005 ook als backstage-room gebruikt worden.

Aantal personen: maximaal 8 
Factsheet ruimte 005

Ruimte 212

Dit is een eenvoudige vergaderkamer in een standaard opstelling. Door de kamerhoge ramen ziet deze kamer er ruim en licht uit. Aan de wanden bevinden zich diverse geleiders waarin u uw presentaties en flipover vellen kunt hangen, deze vergaderruimte heeft een smart-tv waarop uw laptop aan kunt sluiten. De ruimte is geschikt voor een klein gezelschap voor bijvoorbeeld een vergadering, boardmeeting of break-out ruimte tijdens seminar.

Aantal personen: maximaal 12 
Factsheet ruimte 212

Ruimte 215

Deze intieme vergaderkamer met ronde tafel ziet er door de kamerhoge ramen ruim en licht uit. Deze vergaderruimte is geschikt voor een klein gezelschap bijvoorbeeld voor een vergadering, sollicitatiegesprekken, boardmeeting of als break-out ruimte tijdens seminar.

Aantal personen: maximaal 8 
Factsheet ruimte 215

Ruimte 216

Deze populaire vergaderruimte heeft een standaard opstelling, een vaste beamer en projectiescherm. Op aanvraag is de ruimte aan te passen aan uw wensen. Aan de wanden bevinden zich diverse geleiders waarin u uw presentaties en flipover vellen kunt hangen. De vergaderruimte is hierdoor uitermate geschikt voor brainstormsessies, trainingen, workshops en vergaderingen en andere vormen waarin u veel ruimte nodig heeft voor presentaties.

Aantal personen: maximaal 20 
Factsheet ruimte 216