Organiseer uw culturele ontmoeting of event bij CKE

Culturele ontmoetingen, dat is waar CKE voor staat. In deze creatieve omgeving zijn de mooiste culturele ontmoetingen mogelijk. Wat dacht u van een congres in onze sfeervolle concertzaal of een inspirerend diner in de black box? Een presentatie in de theaterzaal en daarna een gezellige borrel bij Café C? Een training in de spiegelzaal en dan in klein groepjes opdrachten verder uitwerken in diverse break-out-rooms? Of na een vergadering afsluiten met een creatieve workshop om samen aan teambuilding te werken? Uiteraard met informele ontmoetingen tijdens een heerlijke lunch, diner of borrel. En dit alles in een creatieve omgeving met exposities, waar muziekcursisten aan het oefenen zijn, een fotografie les door het pand wordt gegeven, een schoolklas een workshop graffiti volgt, een amateurkoor repeteert en iemand spontaan op de vleugel bij Café C speelt?

CKE beschikt over sfeervolle ruimtes, zoals de concertzaal, theaterzaal, black box, dansstudio’s, creatieve ruimtes en lokalen, een gezellige horecagelegenheid Café C, diverse foyers en een patio. Deze ruimtes zijn geschikt voor allerlei culturele ontmoetingen, zoals een vergadering, seminar, workshop, training, teambuilding, theater, concert, voorstelling, groepsuitje, kinderfeestje, lunch, diner en borrel. Neem op deze pagina alvast een kijkje voor een sfeerimpressie en vraag met de paarse knop onder de foto´s informatie of een offerte aan.

Informatie/offerte

Informatie of offerte aanvragen voor uw culturele ontmoeting?

De afdeling Verhuur is te bereiken via verhuur@cke.nl of 040-2163240 of het algemene nummer van CKE 040-2163263 (optie 4 in het keuzemenu). 

Café C

Op de begane grond is Café C hét culturele ontmoetingspunt bij CKE. Deze gezellige ruimte is geschikt voor openbare events, besloten bijeenkomsten en live muziek. De foyer is te betrekken bij het cafégedeelte. En bij mooi weer openen we graag onze intieme patio voor u. De indeling van de ruimtes zijn flexibel en aan te kleden naar uw wensen.

Café C is geschikt voor:
ontvangstruimte, bedrijfsborrel, receptie, diner, buffet, lunch, live muziek, feest, cabaret.

Podium

Wist je dat het CKE op de begane grond in Café C een Podium heeft?  Een leuke ontmoetingsplek voor bijvoorbeeld events, culturele ontmoetingen, workshops, masterclasses,  live muziek (Pop/rock, singer-songwriter, RnB, Hip-hop, dance), voorstellingen van zang, dans, theater, cabaret, poëzie en spoken word. 

Wil jij Café C inclusief het Open Podium huren?
Dit is mogelijk voor groepen en gezelschappen tot +/- 120 personen. CKE kan in overleg de horeca en catering verzorgen. 

Het Open Podium wordt verhuurd inclusief backline: 1x Drums: Pearl Session (inclusief cymbals)  1x Basversterker: Markbass CMD 102P IV 2x Gitaarversterker: Line6 Catalyst 60 1x Elektrische piano: Roland FP30X  2x Keyboardversterker: Laney AH40  6x zangmic: SM58 + statief Optioneel: 1x Concertvleugel, Yamaha P.A. Soundcraft Ui16 (12x XLR-in), 4x monitoren: the box pro P12, LD Systems STINGER 28 G3, EV Rx 118 Sub  
Het Open Podium wordt verhuurd exclusief: Licht en geluidstechnicus. 

Uiteraard is het ook mogelijk om van het Cafe/foyer gebruik te maken zonder podium. Hierbij hanteren wij een prijs per deelnemer.

Concertzaal

De concertzaal is een van de sfeervolle zalen die CKE heeft. Bij binnenkomst zult u verrast zijn door de grootte van deze prachtige en akoestische goed ingerichte zaal. De ruimte is geschikt voor presentaties, seminars, congressen, kleine intieme inspiratiesessie op het podium, vergaderingen of een diner op het podium. Uw gasten ontvangen we voor aanvang, tijdens de pauze en na afloop in de foyer naast de concertzaal op de begane grond of bij Café C.

De concertzaal is geschikt voor:
concert (met zitplaatsen), jaar- en ledenvergadering, congres, presentatie, lezing, seminar, film/multimedia vertoning, inspiratiesessie en vergadering op het podium, podium diners, cabaret, theater, dans.

Aantal zitplaatsen 236, waarvan 196 zaal en 40 balkon.
Zitplaatsen op podium 40, bij concert zijn grotere gezelschappen op podium mogelijk.

Theaterzaal

De theaterzaal op de tweede verdieping is een bijzondere zaal en multifunctioneel. Deze zaal is een echte theaterzaal met een tribune met 100 zitplaatsen en coulissen. Deze zaal kan in korte tijd omgebouwd worden in twee aparte zalen, waarvan één ruimte geschikt is voor presentatie met beeldprojectie en 100 zitplaatsen. De tweede afzonderlijke ruimte is te gebruiken als break-out ruimte, inspiratie sessie of teambuilding workshops.

De theaterzaal is geschikt voor:
theater of cabaret, jaar-en ledenvergadering, congres, presentatie, lezing, concert (met zitplaatsen) of theaterdiner.

Aantal tribunezitplaatsen: 100

Black Box

De naam verraadt het al, deze ruime is compleet zwart! Met verlichting toveren we deze ruimte om tot een prachtige, intieme zaal voor uw gezelschap. Voor een besloten diner, voor kleine optredens, mini concerten, live act, workshop, repetitie, fotografie workshop of light graffiti workshop.

De Black Box is geschikt voor:
besloten diners, zakelijke bijeenkomst, concert (met zitplaatsen), cabaret, fotografie studio. 

Aantal plaatsen: Carre-opstelling 35-40, U-opstelling 30-35, Bioscoopopstelling 60, Diner 40, Statafels 80

Spiegelzaal

Op de derde verdieping bevindt zich de Spiegelzaal, met fantastisch daglicht en uitzicht over de skyline van Eindhoven Noord. Deze zaal is multifunctioneel, licht en intiem ondanks de grootte.
In deze zaal zijn diverse opstellingen mogelijk, langs de korte of lange zijde. Ook is deze zaal voorzien van een vaste beamer. De zaal is geschikt voor inspiratiesessies, trainingen, workshops of vergadering en kan verder naar uw wensen worden aangekleed.

De Spiegelzaal is geschikt voor:
presentatie, lezing, vergadering, inspiratie-sessie, training, workshop, teambuilding, concert (met zitplaatsen), cabaret, diner.

 
Aantal plaatsen: Carre-opstelling 30-35, U-opstelling 25-30, Bioscoopopstelling 50, Diner 50, Statafels 60.

Vergaderruimten

Op de tweede verdieping bevinden zich twee vergaderruimten:

Vergaderruimte 216 is standaard ingericht met een U-vergaderopstelling en een vaste beamer en projectiescherm en is op aanvraag aan te passen aan uw wensen. Aan de wanden bevinden zich diverse geleiders waarin u uw presentaties en flipover vellen kunt hangen. De vergaderruimte is hierdoor uitermate geschikt voor brainstormsessies, trainingen, workshops en vergaderingen en andere vormen waarin u veel ruimte nodig heeft voor presentaties.

Vergaderruimte 215 is een intieme vergaderkamer en door de kamerhoge ramen ziet deze kamer er ruim en licht uit. Deze vergaderruimte is geschikt voor een klein gezelschap (maximaal 8 personen) voor een vergadering, boardmeeting of break-out ruimte tijdens seminar.

De vergaderruimten zijn geschikt voor:
vergadering, brainstormsessie, training, workshop, break-out ruimte inspiratie-sessie

Aantal plaatsen vergaderruimte 216: Carre-opstelling 20, U-opstelling 16, Bioscoopopstelling 30.

Multifunctionele ruimten

CKE beschikt over twee multifunctionele ruimten, één op de begane grond (006) en één op de eerste etage (106).

De multifunctionele ruimte 006 is voorzien van daglicht en een gladde vloer. De ruimte heeft een vaste beamer en is verder geheel naar wens in te richten. De ruimte ligt vlakbij Cafe C en de foyer voor informele ontmoetingen.

De multifunctionele ruimte 106 is door de kamerhoge ramen aangenaam licht. De ruimte is geheel naar wens in te richten. Vlakbij deze ruimte liggen een aantal break-out ruimten voor het uitwerken van een opdracht in kleinere groepjes.

Beide ruimten zijn naar wens in te richten voor een vergadering maar ook voor een interactieve workshop of training of een multidisciplinaire bijeenkomst, met of zonder meubilair.

Deze ruimten zijn geschikt voor:
vergadering, workshop, bijeenkomst, brainstormsessie, presentatie, inspiratie-sessie of break-out ruimte, training

Aantal plaatsen:
Multifunctionele ruimte 006: Carre-opstelling 25, U-opstelling 20, School-opstelling 22, Bioscoopopstelling 30.
Multifunctionele ruimte 106: Carre-opstelling 20, U-opstelling 18, School-opstelling 20, Bioscoopopstelling 45.

Atelierruimten

CKE heeft diverse atelierruimten, waaronder atelierruimte 303 op de derde verdieping. Deze grote creatieve ruimte met uitzicht over de skyline van Eindhoven Noord heeft aan twee zijden kamerhoge raampartijen. Op de begane grond, aan de levendige Pastoor Petersstraat, bevindt zich atelierruimte 008. In deze ruimte bevindt zich een wisselende cursisten expositie. De lichte ruimte is voorzien van een vaste opstelling. In de lichte atelierruimten kunnen allerlei creatieve workshops en trainingen plaatsvinden, bijvoorbeeld na een vergadering in een van onze andere ruimten. 

Atelierruimten 008/303 zijn geschikt voor:
creatieve workshop, vergadering in creatieve setting, groepsuitje, bedrijfsuitje, teambuilding, kinderfeestje

Aantal plaatsen: 20 

Dansstudio's

CKE beschikt over drie dansstudio’s, waarvan de grootste studio A ook een uitschuifbare tribune met 84 zitplaatsen heeft. Ideaal voor presentaties, kleine congressen en diverse voorstellingen. De andere twee studio’s zijn kleiner en zijn geschikt voor workshops, teambuilding of repetities. In zo’n mooie flexibele ruimte met grote spiegelwand zijn veel mogelijkheden. We bespreken graag uw wensen en zoeken er dan de juiste studio bij. 

Dansstudio’s zijn geschikt voor:
presentatie, kleinschaliger congres, voorstelling, workshop, break-out ruimte, kinderfeestje, teambuilding, repetitie

Aantal plaatsen:
Dansstudio A: uitschuifbare tribune 84 zitplaatsen
Dansstudio B en C: afhankelijk van opstelling

Overige lokalen

CKE beschikt over tal van lokalen, ideaal voor kleinere bijeenkomsten of als break-out ruimte tijdens een congres of brainstormsessie. De meeste lokalen zijn ingericht voor muzieklessen en liggen op de eerste verdieping en hebben daglicht. In deze creatieve sfeer samen met een kleiner groepje een opdracht uitwerken moet wel leiden tot mooie resultaten! We bespreken graag uw wensen en zoeken er dan het juiste lokaal bij.

De overige lokalen zijn geschikt voor:
kleinere bijeenkomst, workshop, break-out ruimte, kinderfeestje, teambuilding, repetitie

Aantal plaatsen: afhankelijk van lokaal en opstelling 

Catering

Maak uw culturele ontmoeting ook culinair compleet!

CKE werkt samen met een cateraar en biedt veel verschillende mogelijkheden op het gebied van catering om ook uw event compleet te maken. Bij Café C kunt u terecht voor een heerlijke lunch of borrel. U heeft de keuze uit verschillende borrelarrangementen, vergaderarrangement, buffetten en (podium)diners. Onze cateraar werkt uitsluitend met dagverse en biologische producten. Wij maken graag een voorstel voor u zodat het uw gasten aan niets zal ontbreken. 

Ondersteuning

CKE beschikt over diverse technische faciliteiten ter ondersteuning van een evenement, voorstelling of vergadering. De standaard uitrusting bevat o.a. beamers, projectieschermen, microfoons, vergadertoolkit en flipovers met stiften. Ook kunnen we een professionele technieker voor uw event inhuren. CKE beschikt over gratis wifi. We bespreken graag wat uw wensen zijn en maken graag een voorstel voor u.

Tarieven Zaalverhuur

Overzicht tarieven voor zaalverhuur die van toepassing zijn op seizoen 2022-2023.
 

Bereikbaarheid

Ons mooie pand op Pastoor Petersstraat 180 is centraal gelegen in Eindhoven en is tijdens de openingstijden gratis toegankelijk voor het bezichtigen van exposities, een lekker kopje koffie of om in een creatieve sfeer te werken. CKE heeft gratis wifi. CKE bevindt zich op loopafstand van het centrale trein- en busstation in het centrum van Eindhoven. Voor het gebouw bevindt zich een openbare, niet-bewaakte fietsenstalling. CKE heeft geen eigen parkeerplaatsen. In de directe omgeving van het gebouw gelden parkeertarieven. Op www.prettigparkeren.nl kunt u een parkeeradvies opvragen met parkeertarieven en gratis parkeermogelijkheden in de omgeving. Bekijk hier alle contact- en bereikbaarheid-gegevens van CKE.

Algemene Huurvoorwaarden

Kijk ook naar onze Algemene huurvoorwaarden.