Op zaterdag 29 augustus, zondag 30 augustus, zaterdag 5 september en zondag 6 september 2020 organiseren we workshops die exclusief zijn voor Vrienden van CKE. Je kunt dan je kennis opfrissen, kennismaken met andere kunstdisciplines of voor een bijzondere masterclass kiezen. Deze workshops, masterclasses en andere activiteiten organiseren we in twee tijdssloten: van 11.00-13.00 uur en van 14.00-16.00 uur.

Uiteraard kun je voor of na je gekozen tijdsslot ook gezellig aanwezig zijn bij CKE en genieten van de sfeer en bij onze nieuwe horecagelegenheid CuCu een drankje of hapje bestellen. Uiteraard is alles corona-proof.


Inschrijving voor 2 activiteiten
Gezien het grote aantal Vrienden en het coronaprotocol kun je per Vriend voor maximaal 2 activiteiten inschrijven. Per activiteit geldt er uiteraard een maximum aantal deelnemers, dus vol = vol. Bij overtekening kijken we naar de volgorde van aanmelding. Inschrijven voor activiteiten op 29 en 30 augustus kan tot 24 augustus. Voor het weekend van 5 en 6 september ontvangen we je inschrijving graag voor 31 augustus. Je ontvangt van ons een mailbevestiging als je bent geplaatst in je gekozen workshop(s).

Hieronder kun je je direct inschrijven voor de workshops:

Programma

Het volledige programma per dag kan hier gedownload worden: