Ben jij een Kunstvakdocent binnen het onderwijs?  


CKE wil alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans bieden om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Dat doen we met veel passie en energie en voor jong en oud. Samen met onze partners werken we aan vele projecten en activiteiten in de Eindhovense regio. Je ziet ons in buurten en wijken, op scholen, in de zorg en natuurlijk in ons pand aan de Pastoor Petersstraat. Help jij mee om onze missie te bereiken?      

Om onze afdeling Kunst & Creativiteit te versterken, zoeken wij twee creatieve en inspirerende

 

Kunstvakdocenten onderwijs (0,5-0,8 FTE)   

Hoe ziet jouw functie eruit?

Je organiseert jouw muzieklessen en voert deze uit. De doelgroepen zijn kinderen en jongeren in binnen-, na-, en buitenschoolse activiteiten in het onderwijs of buurten. Je overlegt met de coördinatoren cultuuronderwijs over nieuwe aanvragen en te ontwikkelen lessen. Daarbij hanteer je verschillende didactische werkvormen en sluit deze aan bij de leerbehoefte en belevingswereld van leerlingen. Je creëert een pedagogisch klimaat waarin de leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en je organiseert toffe projecten met jouw leerlingen. Relevante (vakinhoudelijke) ontwikkelingen in het culturele veld en het onderwijs zijn voor jou bekend terrein. Deze ontwikkelingen vertaal je door in jouw muzieklessen. Je hebt een visie op muziekonderwijs en ontwikkelt nieuw aanbod. Binnen CKE en in het onderwijs weten jouw collega’s en leerkrachten jou te vinden. Je bent immers een expert op het gebied van muziekonderwijs en begeleidt beginnende collega’s en stagiaires. Daarnaast neem je deel aan vergaderingen, presentaties, open dagen en scholingsbijeenkomsten binnen en buiten CKE.

Wat vinden wij belangrijk voor onze nieuwe collega?

 • Een afgeronde HBO-opleiding als muziekdocent in het primair en/of voortgezet onderwijs
 • Ervaring in het lesgeven in het primair en/of voortgezet onderwijs
 • Kennis van ontwikkelingen binnen het culturele veld en het onderwijs
 • Didactische, pedagogische, ontwerp, onderzoekende en projectmanagement vaardigheden
 • Innovatief, ondernemend, resultaatgericht en samenwerkingsgericht
 • Breed inzetbaar en ambitie om te willen investeren en te leren in een leuke creatieve omgeving


Wat bieden wij? 

 • Voor de arbeidsvoorwaarden is de CAO Kunsteducatie van toepassing (www.cultuurconnectie.nl)
 • De functie Kunstvakdocent Onderwijs is ingedeeld in schaal 8. Het salaris bedraagt maximaal         
  €4.125,- = bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) 
 • We bieden een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.  

Wil je nog meer weten over CKE?

Kijk dan vooral op onze website www.cke.nl en onze social mediakanalen. Onder het kopje Bestuur en Beleid vind je meer relevante verslagen.

Wil je nog meer weten over de functie?

Dan kun je contact opnemen met onze Personeels- en Salarisadministrateur Kayleigh Beekx. Zij is te bereiken op 040-216 32 60.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Dan nodigen wij jou uit om jouw motivatie en cv uiterlijk 18 november te sturen naar sollicitatie@cke.nl. De 1e ronde gesprekken vinden plaats op 23 en 24 november. Bij een wederzijdse klik vragen wij jou op 25, 28 of 29 november een voorbeeldles te geven. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.