Ben jij een Kunstvakdocent muziek?  


CKE wil alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans bieden om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Dat doen we met veel passie en energie en voor jong en oud. Samen met onze partners werken we aan vele projecten en activiteiten in de Eindhovense regio. Je ziet ons in buurten en wijken, op scholen, in de zorg en natuurlijk in ons pand aan de Pastoor Petersstraat. Help jij mee om onze missie te bereiken?        

Om onze afdeling Kunst & Creativiteit te versterken, zoeken wij drie creatieve en inspirerende

Kunstvakdocenten Muziek (0,5-0,8 FTE)  

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als kunstvakdocent muziek ben je ongetwijfeld een specialist op jouw instrument in dit geval piano, gitaar of zang. Daarnaast ontwikkel je lessen, cursussen en andere activiteiten en voer je deze op een creatieve en inspirerende wijze uit. Hierbij zet je jouw kennis en kunde in voor diverse doelgroepen in verschillende omgevingen. Dit doe je binnen de strategische pijlers cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie.  

Binnen de pijler cultuureducatie houd je je bezig met binnen-, na- en buitenschoolse activiteiten in het onderwijs en met cursussen en talentstromen in de vrije tijd. Binnen de pijlers cultuurparticipatie en amateurkunst zijn de activiteiten zeer divers. Je werkt binnen projecten met specifieke doelgroepen, zoals ouderen in verzorgingshuizen, kinderen in actiewijken, jongeren met een autisme spectrum stoornis of dak- en thuislozen in de dagbesteding. Of je bevordert de deskundigheid binnen het amateurkunstveld. Alle activiteiten hebben als doel het ontwikkelen van creatieve vermogens en het ontmoeten en verbinden van mensen.
  
Bij CKE koesteren wij de professionele autonomie van docenten en vinden wij persoonlijke en professionele ontwikkeling zeer belangrijk. Daarom is er veel aandacht en ruimte voor begeleiding, ontwikkeling en scholing. Verder organiseer je voorstellingen van en voor jouw leerlingen en cursisten, lever je een bijdrage aan promotionele en wervingsactiviteiten en woon je scholingsbijeenkomsten en afdelingsoverleggen bij.

Wat vinden wij belangrijk voor onze nieuwe collega?

  • Een afgeronde HBO-opleiding aan een Kunsthogeschool of Conservatorium 
  • Ervaring in het lesgeven aan individuen, homogene en heterogene groepen
  • Kennis van ontwikkelingen binnen het culturele veld, het onderwijs en de samenleving
  • Didactische, pedagogische, ontwerp, onderzoekende en projectmanagement vaardigheden
  • Innovatief, ondernemend, resultaatgericht en samenwerkingsgericht

Wat bieden wij? 

  • Voor de arbeidsvoorwaarden is de CAO Kunsteducatie van toepassing (www.cultuurconnectie.nl)
  • De functie Kunstvakdocent Muziek is ingedeeld in schaal 8. Het salaris bedraagt maximaal           
    €4.125,- = bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) 
  • We bieden een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.  

Wil je nog meer weten over CKE?

Kijk dan vooral op onze website www.cke.nl en onze social mediakanalen. Onder het kopje Bestuur en Beleid vind je meer relevante verslagen.

Wil je nog meer weten over de functie?

Dan kun je contact opnemen met onze Personeels- en Salarisadministrateur Kayleigh Beekx. Zij is te bereiken op 040-216 32 60.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Dan nodigen wij jou uit om jouw motivatie en cv uiterlijk 18 november te sturen naar sollicitatie@cke.nl. De 1e ronde gesprekken vinden plaats tussen 21 en 24 november. Bij een wederzijdse klik vragen wij jou op 25, 28 of 29 november een voorbeeldles te geven. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.