Ben jij een Theaterdocent in het onderwijs? 

CKE wil alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans bieden om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Dat doen we met veel passie en energie en voor jong en oud. Samen met onze partners werken we aan vele projecten en activiteiten in de Eindhovense regio. Je ziet ons in buurten en wijken, op scholen, in de zorg en natuurlijk in ons pand aan de Pastoor Petersstraat. Help jij mee om onze missie te bereiken?  

 

Voor de afdeling Kunst & Creativiteit, zoeken wij een creatieve en inspirerende Theaterdocent (op freelance basis)
 

Hoe ziet de opdracht eruit? 

Als Theaterdocent leg je de verbinding tussen spelen, theatermaken en lesgeven. Je organiseert jouw theaterlessen en voert deze uit. De doelgroepen zijn kinderen en jongeren in binnen-, na-, en buitenschoolse activiteiten in het onderwijs of buurten. Je overlegt met de coördinatoren cultuuronderwijs over nieuwe aanvragen. Daarbij hanteer je verschillende didactische werkvormen en sluit deze aan bij de leerbehoefte en belevingswereld van leerlingen. Je creëert een pedagogisch klimaat waarin de leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en je organiseert toffe projecten met jouw leerlingen. Relevante (vakinhoudelijke) ontwikkelingen in het culturele veld en het onderwijs zijn voor jou bekend terrein. Deze ontwikkelingen vertaal je door in jouw theaterlessen. Daarnaast neem je deel aan vergaderingen, presentaties en open dagen binnen en buiten CKE. 

Wat vinden wij belangrijk? 

 • Een afgeronde HBO-opleiding als theaterdocent in het primair en/of voortgezet onderwijs 
 • Ervaring in het lesgeven in het primair en/of voortgezet onderwijs 
 • Kennis van ontwikkelingen binnen het culturele veld en het onderwijs
 • Didactische, pedagogische, onderzoekende en projectmanagement vaardigheden
 • Innovatief, ondernemend, resultaatgericht en samenwerkingsgericht
   

Wat bieden wij? 

 • Als ZZP’er werk je op basis van een overeenkomst tot opdracht. 
 • Vergoeding op basis van de fair practice code
   

Wil je nog meer weten over CKE?

Kijk dan vooral op onze website www.cke.nl en onze social mediakanalen. Onder het kopje Bestuur en Beleid vind je meer relevante verslagen.

Wil je nog meer weten over de opdracht?

Dan kun je contact opnemen met onze Personeels- en Salarisadministrateur Kayleigh Beekx. Zij is te bereiken op 040-216 32 60.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Dan nodigen wij jou uit om jouw motivatie en cv uiterlijk 9 december te sturen naar sollicitatie@cke.nl. De 1e ronde gesprekken vinden plaats op 14 en 15 december. Bij een wederzijdse klik vragen wij jou op 19 december een voorbeeldles te geven. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.